RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Scania R470
drjack:
Cupko ako ti odgovara imam ovaj materijal. Sirina moze biti do 110mm ali moram da vidim na koliko su secene rolne u proizvodnji. Ove sa slike su u nekoj dim . moram da izmerim Radi se o samolepljivoj etiketi, a materijal se zove Hrom. Lepi se na kucanske aparate i sluzi za stampu el sema. Mogu na njoj cak i neki natpis da ti odradim (u crnoj boji)
Ako ti treba uzorak javi se da ti dam da probas.
chupko:
Super stvar doktore (pijemo)
U medjuvremenu sam nasao neke dve firme na smederevskom putu,koje imaju prohromske limove i prave cevi (yay)
Nasao sam i dimnake od prohroma f160
Idem danas da vidim kako to izgleda.
Ako mozes da stampas na ovim alu nalepnicama,trebace natpisi za prikolicu. Obavestenja i tehnicke karakteristike.
Hvala unapred doktor Jack (pijemo)
Odtampah prenju i zadnju stranu sisterne.Treba sada da se obradi,osmirgla,zagitaju spojevi pa ide farbanje.
Stampao sam iz dva dela.
drjack:
Odlicno je sve to , javi se kada dodje vreme za natpise, pozdrav
chupko:
Nacrtao sam prvu stazu na krovu cisterne i odprintao. Sada stampam poklopce i deo gde ce da ide poklopac sa gornje strane.
U medjuvremenu sam nasao resenje za oblogu. Postoje automobilske folije u Nikl boji.I jos bolje varijante bez feniranja...Ali otom potom
Oblaganje hrom limenom tablom je fino resenje ali nisam nasao tanje od 05mm a to bi bilo solidno tesko kako sam izracunao.
Mozda je budem obukao u belo..jos se drazmisljam....
Hromirane lajsne sam nasao 4mm zaobljene.
dusan.milenkovic:
Gde si naso hromirane lajsne? Trebaju mi za novog scalera
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version