RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Scania R470
chupko:
Uz MFC 03 modul se dobija sem kompletne rasvete i Vibration motor koji je predvidjen da stoji mesto suvozaca. To se meni ne dopada,jer koji to kamiondzija ne staje stoperkama.U planu je da nadjem neku stoperku u 1/14 .Zato sam pomerio mesto vibratoru i smestio ga u sredinu kabine. Ima i opcija da se montira ispod sasije kod jednog rezervara,ali moram da krojim malo rezervar od dole.A putanje je kakav bi efekat bio. Inace jako zna da trese ceo kamion pa su na modulu ostavili mogucnost da se to smanji na potenciometru.
Mnogi ovo iskljuce pa cu mozda da izvucem prekidac.Samo kad hocu malo da se hvalim kako je realan,on da ga upalim.Ovako u voznji samo trosi bateriju. Trese to kad se pali i gasi bas dobrano.
chupko:
Povezao sam Rasvetu i testirao (yay)
Sva rasveta se pali kombinacijom pokreta Elerona i Elevatora.I sirena je na elevatoru. Ima i na ruderu nekih funkcija. Jedino cu rotaciju da palim na prekidac gear na stanici a direktno na prijemnik da ih vezem,jer ima klasican servo tropinac.
Na MFC 03 modulu ima kanal za rotaciono svetlo ali su tu samo dve zice. U radnji gde sam kupio kamion,nisu imali originalne rotacije pa sam uzeo ove.Originalne se vrte kao prave starinske,dok su ove sa po 4 led diode unutra.
chupko:
Ofarbao tablu i volan sredio
I zvucnik je tu.
chupko:
Smotao sam kablazu ispod šasije i sad gledam da smestim modul.
Napravio sam od plastike i spera pregradni zid. Tu ce sa prednje strane koja se nalazi iza sedista da budu kalendari sa slikama nasih estradnih umetnica,
A mozda ipak postavim slike grupe ABBA,jer sam kamion registrovao u Swedskoj. Naravno preko veze,jer nisam tehnicki pregled uradio.
Ali dok tu pozadinu ne odstampam,privremeno ce da stoji logo Tamiya. U kabini ce biti kabinska rasveta.
chupko:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version