RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Scania R470

<< < (12/37) > >>

sova:
Za plasticne uglove probaj u radnjama sto prodaju lajsne za kuhinjske elemente (radne ploce) ima ih raznih dimenzija od 10mm do 25mm i raznih velicina uglova od 45 ,90 120...

chupko:

Не знам кад си био у Рајану, али провери, променили су локацију!
[/quote]

U pravu si Prezo.Preselili su se par stotina metara.Kad se prodje Metro sa te strane pre raskrsnice za Zemun polje. ()-()

chupko:

--- Quote from: marko.jovanovic on March 06, 2017, 05:47:10 PM ---Sitologika je imala i plastike koliko ja znam nešto malo.

--- End quote ---

Bio sam skoro i imaju tabli od raznih plasticnih materijala.Fina radnja imaju i balze u letvicama.

Ali danas se cuo sa drugarom sto radi sa kliritom i ima tablu za mene. Dimenzije cu da prekopiram od tamiye.

chupko:

--- Quote from: sova on March 06, 2017, 07:05:25 PM ---Za plasticne uglove probaj u radnjama sto prodaju lajsne za kuhinjske elemente (radne ploce) ima ih raznih dimenzija od 10mm do 25mm i raznih velicina uglova od 45 ,90 120...

--- End quote ---
Dobra ideja.Videcu u prodavnicama stolarije i stolariskih okova.Ti uglici trebaju da budu jako tanki i najvise 10mm po stranici dugi i siroki.Videcu da nekako skinem dimenzije tih L profila na tamiya prikolica.Cenim da je to tu do 10mm najvise.

Ima finih i plasticnih L profila u beloj boji 10x10mm.Onda mogu od njih da skockam fine uglove ukrstanjem ili fino dodam jednu cetvrtku lepljenjem i dobijem ugao.To prefarbam i moze da bude super. Onda ima sigurnio i metalnih uglića za mini kofere,samo treba to iskopati.

mirce:
Svašta od aluminijuma imaš u Nikoma u Novom Sadu...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version