RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Dani vazduhoplovstva „Naša krila“ u Svrljigu 2017.
milzoric:
Video Reportaza novinarke Marte Lutovac redakcija "Tangosix"
https://tangosix.rs/2017/29/05/video-reportaza-dani-vazduhoplovstva-u-svrljigu-najistaknutijem-osnovcu-omogucena-poseta-niskom-aerodromu-kontroli-letenja/
Manifestacija po svecena deci
milzoric:
kole_niš:
(res)
mracni:
Eh samo da nije bio petak radni dan , znam da je tako moralo ali eto zalim sto vam se nisam prikljucio (pijemo)
Btw : Provukla se jedna mala greskica u naslovu klipa , nije vazduhoplovni vec vazduhoplohovni !!! :hehe
batans:
Nikakva kisa i nikakvo nevreme ne mogu u drugi plan potisnuti entuzijazam i snagu da se ljudi bave necim sto je izazov svake vrste. Kulturoloski, tehnicki, civilizacijski. Pogledajte u nebo, vise tragova aviona nego kola na ulici. Svrljig, potvrda da i u maloj sredini tamo negde ima ljudi. Nisu ti ljudi samo u Beogradu i Novom Sadu. Potvrda tome je predivan tekst Zorana Modlija. Iz Beograda, ja pisem iz Novbog Sada, a vama u Svrljigu skidam kapu. Da li moze, moze. Lopta je u vasem dvoristu. Na dajte da je nekakvi nabedjeni uzmu. Pripremite se za sledecu godinu. Mi iz vecih gradova nismo istroseni. Jednostavno nemamo snage, ne umemo. Povedite a mi cemo se hteli nehteli pridruziti. Sve cestitke.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version