RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

REELY REX-X 1:8 nitro Buggy

<< < (2/3) > >>

uros2002:

n.artur:
Koliko vidim prvo moras lepse da namestis heater na svecicu, imas taj prsten na njemu koji se podigne, stavi na svecicu i pusti i on se kao zakljuca.
Kao drugo mislim da ces tesko bez stanice upaliti, koliko vidim mora da se da malo veci gas a to je tesko uraditi samo sa dve ruke.
Ja bih licno stavio filter na karburator. Probaj ovo pa da vidimo dalje.

uros2002:
Hvala na pomoci.
Probao sam sve sto si mi rekao. I sa filterom i bez. I sa stanicom i sa pomocnim rukama.
Ali bez uspeha. U jednom trenutku sam uspeo da ga upalim i da radi na pola gasa. Ali nije primao gas vise a kada sam ga pustio na ler ugasio se.

Danas sam poslao autic kod jednog kolege koji ima dista iskustva sa nitro motorima. Sutra stize kod njega i nadam se pozitivnom sesenju do kraja nedelje.

U svakom slucaju hvala na predlozima i pomoci.
Javljam sta se dalje desava sa auticem.

Pozdrav

uros2002:
Pozdrav,

Nakon nekog vremena i uspesnog pokretanja REELY REX-X pala je i prva Havarija.

Potrebni su mi neki delovi pa ako neko ima da proda neka se javi.
Takodje mi je potreban i katalog delova da mogu da pronadjem koji su delovi osteceni i ako uspem da ih nadjem na internetu da kupim.

U pitaju su

* Prednja desna donja viluska
* Prenji  nosac za osovinicu viljuske
* Zadnj nosac osovinice viljuske
Evo i slika ostecenih delova

Dejan 0631170412 PM,SMS Viber

alexaca:
Pa proguglaj malo i naci ces uputstvo sa spiskom sifri delova. To je Conradov proizvod a firma koja ih zastupa u Beogradu se zove se Tagor i nalaze se u YU biznis centru (bar su bili pre jer nisam odavno isao) pa preko njih mozes da narucis delove ili direktno preko Conradovog sajta vidi sta ti je bolje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version