RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Shotover U1 test - jumbo jet medju multikopterima

<< < (3/4) > >>

vpanin:
Koji FC je na heliju? Pise samo redundant.. ESC? Vulkan ili neki custom?
Generalno super heli, ali na sajtu nema nikakvih informacija, pa me bas interesuje sta su stavili od komponenti i cime opravdavaju cenu.
Polako ljudi, sta ste se napalili na cenu, ako je neko kupio nek je kupio, ja bi ovo leteo odma sad (da mi neko da)! Za jednu ozbiljnu produkcijsku kucu multirotor je must have. Pre ce neko da ti zakaze snimanje kad zna da imas ozbiljnu letelicu, nego kad imas nesto no name pa makar bilo istih karakteristika sto se tice TOW i opreme koju nosi. Brend je nesto sto se placa, ali takodje to je nesto sto odredjuje cenu snimanja i kolicinu posla koju dobijas. Isplatice se to, polako.
Ok je ideja sa osovinom unutar osovine, al u vazduhoplovstvu generalno - sto je nesto slozenije to je gore. Mislim da je razlika u potisku ovakvog koaksijalnog sistema i sistema sa dva motora zanemarljiva, al lepse deluje...

gizmo:

--- Quote from: zloxi on July 01, 2017, 07:05:36 AM ---Samo jos da sredite vidljiv gimbal lag od +2 sekunde... Sigurno ce doci neki tehnicar i namestiti potenciometre za 20.000 evra  :sljus lol

--- End quote ---
Gimbal lag od 2s???

gizmo:

--- Quote from: vpanin on July 01, 2017, 11:07:05 AM ---Koji FC je na heliju? Pise samo redundant.. ESC? Vulkan ili neki custom?
Generalno super heli, ali na sajtu nema nikakvih informacija, pa me bas interesuje sta su stavili od komponenti i cime opravdavaju cenu.

--- End quote ---

Kako nema nikakvih informacija na sajtu??

Vrlo detaljno su prikazane sve specifikacije na ovoj strani http://shotover.com/products/u1

FLIGHT CONTROLLER
Primary - MicroPilot MP2128heli2
Redundant - Pixhawk

vpanin:
Jes vala pise. Izgleda da me mrzelo da citam. Kako ti se cini FC u odnosu na ove standardne koje si leteo tipa mikrokopter ili dji... Kako ti se cini kopter u odnosu na standardne X8 ili X 12 koje si leteo?
Ako nemate nikog da leti, meni nije frka, zovite. heheh

gizmo:
Taj dan je bilo krstenje tj. prvo test letenje. Prvo sa tegom, pa nakon sto smo konstatovali da sve radi kako treba okacili smo gimbal i kameru.
Covek iz te firme, koji je bio ovde da sve inicijalno poveze, podesi i objasni, kaze da se po njemu Micropilot najbolje ponasa u manual modu.
Tako sam ga i leteo i nisam ni probao atti i gps. Dobro se ponasa obzirom da je duvao jak vetar i da je bilo JAKO toplo.

Do sada sam im vec puno puta snimao razne stvari, pa su pitali da im vozim ovo cudo za test i buduce projekte.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version