RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Спортски аеродеом "13. мај" 02. 07. 2017.

<< < (3/4) > >>

marko.jovanovic:
Očigledno ovde ljudi niti su podučeni kako forumi funkcionišu niti se trude da saznaju ili nešto nauče.
Pošto sam preterao sa komentarima i pošto si ti taj koji je za to kompetentan da da sud a ne moderatori molim te samo ubuduće nemoj mi se obraćati za bilo koji savet u vezi bilo čega pošto nisam adekvatan za davanje bilo kakvih saveta.
Ako sam ti kritikovao snimak to ne znači da imam bilo šta protiv tebe, samo sam ti rekao da nema svrhe snimati tako jer se NIŠTA APSOLUTNO NE VIDI OSIM OBLAKA..... Pogledaj i proaniliziraj pe će ti se sve samo kazati. Ja imam jako dobar vid, naočare ne nosim, vidim kao soko i na  blizinu i na daljinu ali sam morao dobro da se napregnem da uočim model uopšte na snimku.
Niko nije rekao da treba da se angažuje GIZMO ili slični da bi napravili snimak druženja ali ako se bar trudite da to uradite to onda bar uradite da se bar nešto vidi.  Ja sam bš zainteresovan da vidim taj model kako leti ali mi se nije dalo na ovom snimku.
Dalje se neču raspravljati pošto očigledno ne vredi objašnjavati neke stvari

sloba_b:
Bio sam danas solo, izgleda da jedino ja ne znam da treba zaobici nedelju zbog malih aviona koji skoro konstantno koriste pistu. Ne znam kako je ujutru al od 1h je mrka kapa.

presko:

Да и овде мало извадимо ствар.

presko:

Још један снимак на који сам потпуно заборавио. Ово са PHOTOBUCKET-ом ме тотално избацило из колосека.

marko.jovanovic:
Ja koristim postimg.org i do sada nije izneverio, nema registracije i ostalih gluposti.
 :)aplauzTo se zove snimak

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version