RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
F450 - sklapanje za pocetnika
brankelot:
Ja sam Tako vezivao i radiolo je sve o.k. samo sa outputa ide na ESC a ne na motore . samo sam dodao napajanje sa PD-a na 8 kanal inputa i ja mislim Outa . I tada se skida jumper . ako sam u pravu
uros2002:
Pozdrav.
Danas stiglo jos malo od opreme za F450.
Nisam stigao da testiram ali mislim da sutra stize i kamera pa da probamo.
Cekam jos power modul i drugu stanicu pa ko bude voljan da poleti i usteluje sve neka se javi.
Hvala svima.
Dejan
uros2002:
pozdrav,
Danas stigla i kamera.
nadam se sutra proba i utisci.
uros2002:
Pozdrav svima,
Nakon duzeg vremena resio sam da pokusam da poletim F450 koji sam sastavio.
Kada sam ga sastavio i testirao nisam imamo nikakvih problema.
Danas posto sam uradio naknadno kalibraciju ESC-ova posto su se dva motora kasnije pokretala primetio sam problem.
Naime kada spojim bateriju i cekam da nahvata satelite da bih mogao da ga Armujem, primetio sam da se tri ESC preterano greju u stanju mirovanja.
Jedan ESC se negreje.
Da li neko moze da mi pomogne oko resavanja ovog problema.
Motori i ESC su novi nisu korisceni samo za testiranje.
Hvala svima na pomoci.
" Resio hvala, programirao ESC ponovo i ponovo sve konektore iskljucio i prikljucio. sad se ne greja"
uros2002:
Pozdrav svima,
Danas mi stigao OTG FPV risiver.
Testirao sam ga samo u kuci i po meni je OK kvalitet slike a cini mi se da ce biti i odlican signal na livadi. U kuci kroz tri zida slika nema nikakvih nepravilnosti u radu. Kada izadjem iz kuce na nekih 10m posto signal prodje kroz jos jedan zid pocinje da se javljaju smetnje. Na 30m od kuce smetnje su velike ali slike i dalje ima.
Videcu u Subotu na livadi koliki je domet i kakva je slika na otvorenom po danu.
Evo i sta mi je stiglo.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version