RC MULTIKOPTERI > OPREMA ZA MULTIKOPTERE

AKK, novi igrač na tržištu FPV opreme ?

<< < (6/8) > >>

varadero:
Novi FX2-Ultimate sa outputom od 1200mW

varadero:
I još jedan mikro VTX

varadero:
Prvi put sam uspio poletjeti i sletjeti s naočalama za FPV. ova A3 je odlična kamerica koju se može nakačiti na svaki model (ima review na mom kanalu).

alzo:
 (thumb) jeli ovo snimak sa Eashina EV 800, mislim da sam negde video da ih imas. Ja ih koristim kao monitor dok ne smislim kako da resim dioptriju, ona fabricka mi uopste ne odgovara  6e

varadero:

--- Quote from: alzo on May 02, 2018, 05:48:29 PM --- (thumb) jeli ovo snimak sa Eashina EV 800, mislim da sam negde video da ih imas. Ja ih koristim kao monitor dok ne smislim kako da resim dioptriju, ona fabricka mi uopste ne odgovara  6e

--- End quote ---

tako je, to je sa tih "očala". Ja isto imam problem, nemam dioptriju nego stalno duplo vidim (kao kad popiješ pol litre rakije oslepače), pa mi naočale ne stanu ispod, ali nekako onda škiljim na jedno oko dok letim dok su mi naočale na glavi.
Super stvar je što se taj gornji dio odvaja pa ih se može koristiti i kao monitor, jedino mi je baterija već oslabila, pa ću morati nešto smisliti a ne da imam stalno priključenu dodatnu bateriju sa onim vanjskim adapter kabelom.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version