RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Sportski aerodrom "13. мај" - sezona 2017

<< < (3/6) > >>

drjack:
15.OCT.2017

Odlično vreme i društvo danas na  13-ici:

Najmladji modelar na prvom mestu:

Ova naprava je danas najvise letela. U početku je bilo malo problema sa jednim motorom ali posle je sve rešeno.
Konstruktor Zoki prezadovoljan:

Još jedan Mini (Mikijev) je danas leteo. Sada ih je ukupno 3,5 kom.

A tu su i ozbiljne mašine:

presko:
Октобар нас је частио још једним прелепим даном. Другари из велике авијације су нам били наклони, тако да смо се налетели.

Нарочито бих издвојио један лет.

Осврнуо бих се на још нешто. Већ други викенд за редом нам не долази Др Зуба!

Др Зубо шта се дешава са тобом?

Ако читаш ово, јави се, не држи нас у неизвесности!

Полудесмо од бриге.

alzo:
Veliko hvala Dragančetu i Prešku za fotke i video, biće sačuvano u arhivi mojih ručnih radova. Na ovom snimku trikopter nije bio utrimovan kako treba a onda je Miloš uzeo da se zanima i namestio ga da leti ko beba.Na žalost nisam uspeo ja da ga probam pošto smo pjeli sve baterije ali sledećeg vikenda kerćem sa učenjem kako se ovo čudo leti.
p.s već radim na novom ramu  (work)  8)

r-xx:
    Pao sa segway-ja u punoj brzini, i zaradio sjajne prelome sa puno sharafa, operacija trajala 4 sata, ako bude lepo vreme sledece nedelje, eto i mene!!   :hehe          (fiu)   (fiu)   (fiu)

drjack:

--- Quote from: alzo on October 15, 2017, 11:20:00 PM ---Veliko hvala Dragančetu i Prešku za fotke i video, biće sačuvano u arhivi mojih ručnih radova. Na ovom snimku trikopter nije bio utrimovan kako treba a onda je Miloš uzeo da se zanima i namestio ga da leti ko beba.Na žalost nisam uspeo ja da ga probam pošto smo pjeli sve baterije ali sledećeg vikenda kerćem sa učenjem kako se ovo čudo leti.
p.s već radim na novom ramu  (work)  8)

--- End quote ---

Ovako u letu podseca me na skorpiju. Malo se otimao u tim prvim letovima,
cak  ga je u jednom momentu vetar bacio prema publici,
ali Milos ima brze noge, a i bilo je dovoljno rezerve gasa,
Kanije ga je Milos dobro utrimovao i sada je u potpunoj kontroli.
Imam taj snimak okacicu ga veceras..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version