RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

POPIZDITIS!!!!

(1/4) > >>

stevapn:
Da li je stvarno toliko teško, ili je tajna, da se najave skupovi gde mogu modelari da se nađu ii malo lete?!
Objavljuju se samo fotke i opisi kad se sve završi!
U nedelju je aero miting kod Čačka i niko ništa!!!! Ne ra zumem, u čemu je problem?! Biće više ljudi, pa nema ručak za sve ili šta već?
Ima nas veoma malo, i to što nas ima, sve se nešto krije, muva, pitaj ovog, čuj se sa onim, a broj nek ti da neko treći... Nešto tajno, poznanstva, biće ovi novi, nisu dostojni da uđu u elitnu grupu RC modelara. Ne znam, treba tajni pozdravi, rukovanja, prsten koji ne može svako da dobije? U čemu je fora?
MUKA MI!

Decky:
Aeromiting cega? Modela? Odakle ti pravo tako da reagujes? Ko organizuje? Ne organizuju modelari aeromiting, vec aero klub. Mi smo samo pozvani da se prikljucimo i smatram da dok se taj miting ne uvede u redovan kalendar dodju samo najblizi kg kv ks va.
Ako ti mislis da mi mozemo da se u prikljucimo i na trosak im stavimo neki broj modelara onda ti tako napravi u Paracinu pa zovi! Ti nikog nista ne pitas sta ti nije jasno! Bitno je da se digne frka, to je na ovom forumu postalo praksa odavno.
Ako te nesto vise interesuje zovi da ti objasnim!

stevapn:
Druže, koji trošak? Treba neko nešto da mi plati? Ne, hoću da dođem, da se upoznam sa judima, malo letimo i to je to. U programu mitinga je napisano letenje RC modela posle 13h. Šta tu tebi nije jasno? Teško ti je bilo da napišeš i pozoveš ljude iz okoline? Možda bi došli momci iz Vojvodine, Niša? Suviše nas malo ima, da bi se ovako radilo.

Decky:
Ti kod tebe organizuj kako god zelis! Nemoj drugom soliti pamet i javno blatiti bez potrebe!

stevapn:
Čekaj, to znači da nisam dobrodošao u nedelju? Aero miting je za uski krug ljudi?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version