AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
FPV freestyle beginner
serGolden:
Pozdrav,
prvi susret sa Fpv nisam snimio (nisam posedovao Dvr) ali nista zanimljivo na ovoj relativno velikoj livadi stekao sam utisak da je svega 5 metra velika :) kako sam poleteo na oko 2m odmah sam ga i spustio jer sam izgubio orijentaciju i naravno strah :)
Sve je bilo u angle modu i bilo mi je jako nezgodno upravljati, trzavo bez kontrole vrlo neprijatno. Sledeci dan sam odmah prebacio u Acro mode, naravno odmah sam osetio da je to to, islo je sve glatko i sa pocetnickim greskama.
Otprilike ovo je ono sto sam uspeo za nekih 2 meseca daleko da je freestyle ali polako bice jednog dana.
Sta sam koristio tada pise u description videa.
rajker:
(:sok:) za pocetnika smatram i ja sebe(sto se tice FPV),,,ali pored tebe ja sam u obdanistu jos,,,,,svaka cast ako si savladao ovakvo komandovanje za takvo kratko vreme (res)
serGolden:
Hvala, hvala :)
mesec dana kasnije sam nabavio kabel za simulator probao razlicite besplatne simulatore i jedan koji sam platio ali nisam zadovoljan komunikaciom izmedju kontrolera i kompjutera imam neku mrtvu zonu (luft) gde nema reagovanja kontrolera jos i nerealna gravitacija tamo nikako da padnem slobodnim padom, ali inace nisu toliko losi po meni 60-70% onoga sto je u realnosti, nije lose za vezbanje novih acro pokreta. Sve u svemu od sada ako imam 10h u simulatoru.
Ovde se moze videti da je gravitacija brze privlaci iako je quad 480gr sa baterijom to sam i testirao, inace ima tu i tamo osilacija jer sam na `stock`podesavanjima bio.
marko.jovanovic:
Lepo. Ništa to nije strašno samo treba prebroditi neke strahove posle se sve samo namesti. Što više potrošiš baterija i propelera više ćeš naučiti.
Što se tiče simulatora ja sam zadovoljan sa DRL-om
Nekada je bio besplatan sada može biti da se plaća.
Jeste da nema podešavanja i izbora modela kao kod liftoff-a ali realnost je dosta dobro urađena mislim na fiziku.
Grafika je kao i kod ostalih shit.
Mada to nema veze jer ni ne služi da se diviš nego da učiš....
serGolden:
Prolece kako racer tako i godisnje doba, brzo ce zima, evo jedan HD snimak degradiranog youtube kvaliteta juce obaveljen. Nadam se da ce jos malo posluziti vreme pre nego se pocnu kociti prsti :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version