RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
trstenik 2018
misha:
Uzas
drjack:
Deki. Ak Trstenik nije vlasnik aerodroma ili se varam ? Ko je tacno zabranio ? Jel se dogodio neki incident sa modelarima? A aerodrom je toliko veliki da na njemu mogu biti 3 aerodroma . Secam se zadnjeg velikog mitinga i suludog preletanja aviona na 15m iznad stajanke pune ljudu .. pa posle i tragicng udesa Tomahavka..... sve zbog nediscipline ...ali ne modelara. Pa tamo leti 3x manje aviona nego na 13ici. Mislim da bi trebali ovo da izdignemo na visi nivo ,...
dejan_ts:
drjack. ovde se radi o mentalitetu ljudi,kerovi i gazda ,kerovi laju dok gazda ne dodje a onda tajac
desilo se lupanje modela u hangar veliki,model jedrilice Gama 2000. avion pajper parkiran na donjem delu stajanke gde nije imao ali bas nikakav dodir sa tom scenom,onda se naravno digli i poceli da kenjaju ,pokupis se i samo se pozdravis
p.s. da ne zadoravim let je najavljen i data nam je zona tj trazio sam je da bude odmah iza malog hangara,H zona kod nas,stim sto bi poletanja i sletanja vrsili na stajanku od hangara ka hangaru ,poprecno
dalja scena u toku mog leta i od kolege koji je odmah posle mene poleteo da je ispala kabina ............ tras bum eto ga u hangar i pocinje urlanje.......
dejan_ts:
firebird:
,,Ponovo radi bioskop"....tj. pista..... (fiu)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version