RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > TRENAŽNI MODELI

R A S K A L 140 / 95 cm

<< < (24/33) > >>

drjack:
Još slika:

Nosač stajnog trapa:

dejan_ts:
Kako si krenuo Dragane pa on ce biti gotov i pre moje prognoze za 15 dana ,trebao sam amlo da ga iskomplikujem kako ga nebiradio tako brzo

Salu na stranu ,svaka cast u napredku i izgradnji modela,svidjami se pedanterija ,nema gram lepka da viri sa strane van spojeva   (res) (res) (res)

Da se nadovezem za gore navedene postove u vezi slikovnog objasnjenja ,iskreno bila je zurba da se zavrsi model i sto sam slikao slikao sam ,ali da pravim uputsvo za sklapanje mislim da je i sa ovog foruma dosta slika postavljeno i plus sto mozes da me kontaktiras sta god da zapne i da ispunim dodatnim fotografijama ili objasnjenjem sta gde i kako da se odradi

pratim post i napredak modela ,

vedro

drjack:
Deki, višak lepka skidam vrhom skalpela, zato ga nema na spojevima.
Obzirom da je i višak slobodnog vremena juče sam radio na krilima:

Ovde sam malo zastao, gornji plank ide tek kada se krila ulepe u celinu.
Treba dodati i zice servoa , i ojačanja na mestima gde će doći šarke elerona-
Gradnja stvarno ide  brzo pa ako ovo sa vanrednim stanjem potraje biće mi malo jedan kit.

dejan_ts:
ako ti ovo Dragane stvano bude malo znas gde se nalazi drugi kit model u bg pa ga mozes i uraditi da coveku skratis muke a ujedno i tebi kao popravni  :_D :_D :_D

malo sale nikad dosta ,imam ti malu primedbu a verujem da ti nije palo napamet ,

kad si radio donji plank tj sastavljao , nisi odmah ulepio one duznice za ojacanje rebra i kad si poceo da sastavljas krilo sto nisi krenuo od napadne ivice pa da redjas rebra od nje pa preko onih datih useka za iste ,nije greska ni ovako ali na ovaj nacin smanjujes rizik da slucajno ne dodje do malog ne uklapanja sa rebrima i napadne ivice ,ali cisto sumljam jer sam to radio bas precizno i nebi trebao laser da omane

bas si pedanterija ,ima gorih i od mene  (res) (res) (res)

drjack:
Ja krenuo od izlazne tj naopacke, ali sam sve merkao vise puta da ne bude iznenadjenja. sve se lepo uklopilo .
Slepio sam oba krila u celinu , mislim da sam trebao da obradim napadne ivice pre ovoga
 ali me ponelo.... Misim da ni ovako nece biti problem.

To sada izgleda ovako:

Idemo dalje na elerone pa onda plankovanje krila i repa...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version