RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > TRENAŽNI MODELI

R A S K A L 140 / 95 cm

<< < (11/33) > >>

tibeteagle:
Super. Bilo kako da se napravi jače biće dobro, samo ovako da ne ostane. Na glow verziji je super jako.
Još kao jednotavan dodatak bi puno pomogao da se od gore ispod poklopca postavi jedna ili bolje dve jelove letvice kao na slici, koje spajaju gornji deo nosača motora sa trupom. Još jedno rebro na sredinu bi bilo dobro ubaciti koji se uzdiže do gornjih letvica.  Naravno da sve navedeno ne smeta ničemu i da se od njih može vaditi i stavljati što treba. Ovo pričam teoretski, pa traba videti kako je bolje i jednostavnije rešiti, a da se ne remeti puno već postojeća konstrukcija...

(pijemo)

dejan_ts:
pa kao na slici sto jeste, kod nas je kompletan poklopac zaseban i on je u nekoj konstrukciji sacinjen,da kazemo i on ima neku nosecu funckiju ako nista srugo barem uteze taj prednji deo i sprecava uvijanje trupa ili da kazem diatorziju

dejan_ts:
ono gore gde je glow motor postavljen tu je sper 3mm avio tj viseslojni avio sper.,zahvata koso rebro od kabine do prvog rebra kod elise ,ukopan ispod tog rebra i elepljeno 2k lepkom ,to nema kud ,isprobano i ispitano

sasa:
Dejane...Mislim da ne bi trebalo da zbunjujemo ljude sa dava razlicita modela.  (--<<--)
Jer ovaj model je elektro i mesto mu je ovde,a ti ako zelis da opisujes tvoj model moraces u glow modele.
Ne kvari mi topik.  (kush)  :hehe.
Salim se   (mazi)  ti si moj drug   :mhm   

sasa:
,

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version