RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > TRENAŽNI MODELI

R A S K A L 140 / 95 cm

<< < (18/33) > >>

shimano:
Свака част Сале и успешан први лет. Него, нешто ми се јавља да полако дижеш руке од нитра.

sasa:

--- Quote from: shimano on March 10, 2018, 06:33:49 PM ---Свака част Сале и успешан први лет. Него, нешто ми се јавља да полако дижеш руке од нитра.

--- End quote ---

Ako si procitao moje predhodne postove onda si sigurno i shvatio moju ironiju u ovoj recenici...

--- Quote from: sasa on February 15, 2018, 08:38:25 PM ---Znaci ukupno spreman za let bi trebao biti oko 725 gr.
E sad to je sa punom baterijom,posle kako bude let odmicao bice sve laksi i laksi kao sa glow i naletecu se sigurno desetak minuta sa punom baterijom  :hehe

--- End quote ---

A SUS motori,su zakon  :mhm
U svakom slucaju hvala druze na cestitci ...  ()-()

PS. Ispravka
Model sada izmeren sa baterijom 2200 mah,znaci ful spreman za let 882 gr. ovo je bez stanice  :hehe
Malo mi se ugojila ova pilotica pa je porasla i tezina  :_D

Posle prvog leta sledi izvestaj   (photograf)

Pozdrav...

dejan_ts:
jel se to prvom letu blizi dan  (pijemo) (pijemo) (pijemo) (pijemo) (pijemo) (pijemo)

(res) (res) (res) (res) (res) (res)

sasa:

--- Quote from: dejan_ts on March 11, 2018, 07:46:37 PM ---jel se to prvom letu blizi dan  (pijemo) (pijemo) (pijemo) (pijemo) (pijemo) (pijemo)

(res) (res) (res) (res) (res) (res)

--- End quote ---

Samo još da skupim pare za pivo  (pijemo)

dejan_ts:
pivo na aerodromu je strogo zabranjeno ,bolje neki sok i neka kafa a kad se sve to zavrsi kako treba onda da se udari po pivu

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version