RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

DJI Mavic AIR

<< < (2/5) > >>

azoran:
Prema nekim najavama od tipova koji su do sada izlazili sa tacnim najavama vezana za sparka i za mavica platinum,u najavi je mavic pro 2 koji ce po najavama predstaviti pred kraj marta meseca.Posle njega verovatno u toku leta najavljuju i phantom 5. Sto se tice Mavica Air mene je prosto odusevio,sve ono sto je dobro na sparku  i na mavicu pro su usvojili i spakaovali u kuciste vece od Sparka i manje od Mavica pro.Bice muka sa zenama. (nene)

DMZ:
Ja sam se nekako nadao nekim Sparku 2 sa 4K kamerim i trecom osom. 4K mi je manje bitna, ali treca osa kod Sparka bas fali. Kod ovog jeste lepo sto se spakuje i stane u dzep, ali me malo smara to rasklapanje a i imam strah od tih kliznih delova. Mozda je neopravdan, ali ne mogu da verujem ni recenzentnma ni Kinezima.

A sto se zene tice... Ova moja je fleksibilna i sve mi dozvoli. Ali me to posle duplo kosta. Koju god posle ona nebulozu zagleda ja ne smem da se bunim, jer mi odmah onaki strucno nabija na nos moje igracke. A cene pamti bolje nego ja.

jojkic:
Sve ovo deluje super, osim što malu zabunu pravi tekst u specifikacijama, napisan malim slovima:

1. The sky above the camera cannot be captured due to the gimbal's limited tilt range. Instead, the sky is automatically generated using a zenith patching algorithm.

E sada, trebalo bi obratiti pažnju, šta to konkretno znači u praksi, i raspitati se, preko nego što se čovek zaleti da ga kupi :P

DMZ:
Da, jeste malo konfuzno i nejasno. I ja bih po nekad voleo da dignem kameru u vis i snimim neke zanimljive oblake, ali sa ovakvim letelicama je ti nemoguce. I sad, on kao nesto generise... Verovatno dupliranjem uzoraka neba koji mu je u dometu, ali to ne odgovara realnosti? Ako je to u pitanju, to u nekim situacijama mozda moze da bude efektno. Recimo, ono kad dizes kameru na gore da ti sr neki objekat izgubi iz kadra i ostane samo nebo. Ako su uopste ne to mislili? Svakako ne verujem da je nesto lose. Verovatno jos jedan detalj kojim pokusavaju sto vise da se izdvoje od konkurencije. A verovatno postoji i mogucnost da se iskljuci. Samo... Odgledao sam ko zna koliko recenzija i nisam primetio da je neko pomenuo.

varadero:
I onda dođu kinezi, iskopiraju i ubace lošije komponente....kao ovo na Banggoodu  mmmm :-[:

https://www.banggood.com/GDU-O2-Wifi-FPV-With-3-Axis-Stabilized-Gimbal-4K-Camera-Obstacle-Avoidance-RC-Drone-Quadcopter-p-1239707.html?p=DU1205219022201307RW&ID=515413&cur_warehouse=CN

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version