RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
AEROKLUB "UTVA" PANČEVO
Stanko BG:
Ljudi, mnogo se radujem takmičenju oo))
Milos 94:
Još dve prijave su stigle. Bravo momci!
Molio bih zainteresovane takmičare da svoje prijave pošalju najkasnije do 15.08.2018. kako bi smo mogli što bolje da se pripremimo za takmičenje.
Stanko BG:
Danas je bio jedan od onih savršenih dana kojih u godini bude taman na prste da se nabroji... Savršeno mirno nebo bez ijednog oblačka, sunce sija, nije prevruće, nema daška vetra, a nema ni komaraca predveče. Naleteli smo se i nauživalli. Na aerodromu smo bili Damir i njegov sin David, Bole i njegov sin Jovan i moja malenkost. Damir i David leteli su jedrilice i testirali novu opremu... Damir se ponovio, kupivši novu stanicu na kojoj ima telemetriju i sve moguće gedžete: visinomer, variometar...
Bole je poleteo prelepog Amateur-a kog nam je poklonio naš drugar Sava. Ja sam sa Jovanom leteo našeg vernog Timbera. Evo nekoliko prelepih slika, tek da se dočara taj savršeni dan - nadam se da nije poslednji letački dan u sezoni...
A, evo Jovana i mene kako letimo u tandemu. Divota jedna!
Stanko BG:
Poslednje Boletovo i moje letenje na aerodromu bilo je u novembru prošle godine - tako piše u logbook-u koji redovno vodim.
Od silnih obaveza i posla, ni Bole, ni ja ne stigosmo da odemo na livadu. Danas smo pokosili stajanku i leteli svako po tri starta. Dan je bio savršen, mada je vetar duvao, bilo je udara i promene pravca.
Pa ipak, vratismo se kući puni utisaka...
rajker:
:)aplauz :)aplauz ()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version