RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
AEROKLUB "UTVA" PANČEVO
rajker:
:)aplauz :)aplauz :)aplauz
Stanko BG:
Miloše,
Bez brige, još ćete ti i tvoja ptičurina peglati pančevačke termale, ne sumnjam. Jedva čekam da te ponovo gledam kako bos ideš uzduž i popreko aerodroma i nestaneš negde u daljini, dok za to vreme nekakva tačka kruži nebom...
P. S.
Znam da sam i Bogu i narodu dojadio ovim Piperom (Timberom), ali Bora mora da vežba na početku sezone pa smo počeli, korak po korak, da peglamo tamo gde smo prošle sezone stali. I, da, Bora je opasan letač - veoma talentovan i sve samouverenije leti. Uspeo je dva prolaza na nož da napravi, i pored jakog vetra... Sletao kao šampion. Boro, svaka čast.
Stanko BG:
Danas smo se lepo naleteli u Pančevu. Miloš je uspešno testirao svoju jedrilicu SUP. Damir je doneo dva drona svoje izrade, što je za svako poštovanje i divljenje. Bora i ja smo leteli Timbera, standardno. Napravili pet startova (od po 7 minuta u proseku) i "peglali" vetar. Danas je bilo jakih udara vetra, ali za nijansu mirnije nego prošle nedelje.
Novitet je Eachine E58 koji sam kupio od jednog momka, Nemanje iz Vršca. Model nije skup, a prelepo leti. Istina, Eachine ima jadnu kameru, nije mu nešto ni Wi-Fi predaja signala, pa ideja o FPV letenju uz pomoć mobilnog telefona i aplikacije prosto izaziva smeh. Dron nema ni GPS... Međutim, toliko lepo leti, i tako je malen, a svemoćan, da sam ostao bez daha. Komande su malo "detinjaste" za moj ukus, ali milsim da će prijati desetogodišnjaku - kome je namenjeno.
P. S.
Miloše, Damire, Boro, stavite neku sliku, ako ste i vi nešto snimili.
Pošto mi je dete, moj Marko, otišao sa majkom u Čačak, snimio sam mu video da pogleda kakav je poklon dobio. Jedva čekam da mu odnesem Eachine i da zajedno letimo.
Evo, kratkog snimka sa aerodroma danas:
Milos 94:
Par slika i od mene
bora61:
Kratak video zapis.
Ton je los , jer je kamerica bila u kucistu za vodu.
Pojacao sam ga koliko sam mogao. Sledeci put ce biti full audio.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version