RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

AEROKLUB "UTVA" PANČEVO

<< < (20/23) > >>

SABURO:
Sjajno, samo cepajte  (<--) (pijemo)

Stanko BG:
Danas, na livadi, savršen dan. Nabavio sam Anemometar pa imam preciznija očitavanja vetra. Duvalo je stabilno, bez imalo udara, brzinom između 5.9 i 7.9km/h. Predveče se vetar gotovo potpuno smirio i imao sam priliku da vežbam High alpha knife edge i to na Timberu, jer sam vodio i sina Marka na letenje pa smo poneli samo ovog vernog, dobrog trenera.

Pored Makija i mene, na letenje su došli Miloš i Bora i svi smo danas briljirali.

Miloš nije napravio let kraći od 12 minuta na svojoj jedrilici, Bora je uradio nekoliko puta IMAC basic bez greške, čak se prihvatio i Timbera - da se podseti svih naših zajedničkih treninga.

Fenomenalan dan i fenomenalno uživanje - nemojte zameriti što smo malo zapustili travu na livadi... moja krivica - ne donesoh danas kosilicu. Donosim sledeći put, obećavam.

P. S.
Boro, hvala za fenomenalne fotke Timbera u letu na nož!

bora61:
@ STANKO

Hvala tebi Stanko, koji si svaki slobodan vikend tokom proteklih 12 meseci provodio samnom na livadi i ucimo me svemu da bih stigao do sadasnjeg , samostalnog i ne stresnog, leta na  Extra 300. Na mojoj Extra 300, koja je sletela u moj skromni hangar, opet zahvaljujuci tebi. Zahvaljujuci brifingu posle svakog zavrsenog letackog dana, u mojoj glavi se dosta toga skockalo. Idemo dalje..
 (res)

Milos 94:
Moj mali doprinos
 IMG_2888 (1).mov (5435.92 kB - downloaded 167 times.)

p.s. a to što mi skraćuješ letove, to samo 'ladno pivo (u većoj količini) može da opere.

bora61:
Kako si uspeo da napravis vertikalni video, genije :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version