RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > TRENAŽNI MODELI
Marabu II
SABURO:
Radove sam nastavio utiskivanjem kandzaste matice M4 na mesta gde je to bilo neophodno pre plankiranja.
Zatim, pripremio donjaku od balze 1,5mm i iseckao trake balze koje cu kasnije koristiti za plankiranje rebara.
trake su siroke 10mm
Na uskama je bilo potrebno zalepiti parcice deblje balza letvice 10mmx10mm, kako bi se formirao radijus i konus ka zavrsetku krila.
uros2002:
Pozdrav,
Lepo napreduje i jedva cekam dalje radove.
Ja trenutno ne radim nista na modelu.
Imas kpd mene sajle , magnete i imam tockova visak 38mm i 45mm ako ti trebaju.
A i oni alu nastavci za uporiuce krila jos uvek te cekaju.
SABURO:
Deki, ajde ostalo ti je jos malo da privedes model kraju, taman da ih spremimo do proleca. ;)
--- Quote from: uros2002 on January 19, 2020, 12:35:14 PM ---Imas kpd mene sajle , magnete i imam tockova visak 38mm i 45mm ako ti trebaju.
A i oni alu nastavci za uporiuce krila jos uvek te cekaju.
--- End quote ---
Hvala ti, javicu ti se uskoro kada stignem do tog dela (pijemo)
--- Quote from: bjanko on January 11, 2020, 08:32:30 AM ---Vidi u kineskim radnjama oni imaju sve
--- End quote ---
Nasao sam ih u kineskoj robnoj kuci "Raffstar" na Bezanijskoj Kosi, pakovanje od 100 komada 100rsd. (:beer:)
uros2002:
Pozdrav,
Radim ja polako na modelu ali one radove koji ne traze mnogo vremena pored modela i po ovoj hladnoci.
Porucivao sam delove koji su mi potrebni.
Stigali
Spiner, zadnji tocak, sajle za komande, kamera za FPV, VTX, ....
Polako spremam sve sto treba.Cim se malo vreme prolepsa krecem dalje sa modelom.
Plankiranje i ugradnja trapa, sarki hornova, table......
Nadam se da cu stici do proleca da ga zavrsim.
Pozdrav
SABURO:
Nisam ni sumnjao u tebe ;)
Interesantno je za FPV sto zelis da ubacis, mozda i mene zaintrigira pa se odlucim na taj potez.
Kupio sam juvidur providnu foliju od 0.5mm u sitologici, tako da racunaj da imas materijal za kabinu.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version