RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Otvoreno prvenstvo Vojvodine i Srbije u RC modelarstvu - 02.09.2018
Stanko BG:
Ljudi, organizacija je veoma prosta :big smile Samo je potrebno da imate aeroklub i u njemu Miloša Ogrizovića koji se ne obazire na komentare: „Ma to je nemoguće..." Klub je potreban da bi vas prepoznao VSS, a ljudi poput Miloša i Laze su nezamenljivi.
Milos 94:
Rad majstora Aleksandra i Miloša ''Drondžije'' - alal vera momci! Svaka čast!
alzo:
(:good)
SloMi:
A ovako to iygleda u Plzenju u Češkoj
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1941372625953887&set=a.930748260349667&type=3&eid=ARC_6imCVwtqA4EkxV7LUh-DYZWdmGVPxAFVFeu8rroFwVqldq-sTj8JDWjkFwt-9qQ3emJrON24val7
rajevic:
--- Quote from: drjack on September 17, 2018, 10:25:04 PM ---Nećemo vajda i ovde u off topic??
Što se mene tiče nakon subotnjeg takmičenja, na stolu je već novi projekat jedrilice koja će dogodine izaci na crtu ovim profi koje su dominirale. na takmičenju. I za mene je to podsticaj da napravim nešto novo bolje i kvalitetnije. Momci iz Subotice su nam prezentovali pravila takmičenja jer ih oni stalno posećuju, pa zatim i pokazali kako se pobeđuje i hvala im za to. Usput smo malo krali ideje sa njihovih jedrilica koje ćemo primenti na svojim projektima. Ove g. nismo došli da osvojimo prvo mesto, vec da učinimo napor i damo podršku ljudima koji su se izborili da se ovo takmičenje uspešno održi. Reći samo da je važno učestvovati za mene lično nije dovoljno. Za mene je motiv što bolji plasman (čitaj pobeda). E zato ćemo sledeći put doci sa novim jedrilicama, a valjda je to i bio motiv ovog takmicenja da nas omasovi. Mene ste potpuno zatrovali.
Adame držte se dogodine, ekipa sa 13-ice ce biti spremna za okršaj.
Pozdrav Dragance
--- End quote ---
Meni je stvarno žao što nisam prisustvovao skupu jer sam rezervisao priču na skupu AmperParty u Budimpešti tog dana. Svakako ću ispratiti narednu godinu uz citate Draganove da će se spremati nešto na tu temu sobzirom da već posedujem jedrilicu od 3m iz samogradnje. Dolazim sa motivom važno je učestvovati i naravno kao i na svakom takmičenju nadajući se što boljem plasmanu...
Vama kao organizatorima čestitam u nadi da dogodine se utrostuči broj takmičara...
Veliki pozdrav iz Valjeva
Slobodan
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version