RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
"Пилотажная кордовая модель самолета №18"
rajevic:
Pridružujem se Nikolinom komentaru svaka čast i svaka pohvala na ovako lepom postu. Momci hvala Vam (res)
Da dodam i ja prisustvo MK-17ce ali netaknute ...
misha:
--- Quote from: SABURO on December 13, 2020, 11:42:57 PM ---Stanko i Nešo, (:good) za napisane redove. Sjajno!
Stanko, evo jednog primerka MK-17 iz moje radionice. Mislim da je prošlo 20ak godina od kada sam ga koristio poslednji put. Totalno zapekao :D
--- End quote ---
Postoji li modelar u Srbiji, da nema taj motor :)
dejan_ts:
To je nemoguce jer se taj motor delio svim klubovima u velikim kolicinama ,ja znam.da kod mene u klubu stoje jedno 10komada ne taknutih novih u kutiji
MilosT:
Da miogu da biram, uvek starija, pa bih cistio, resavao, ali ne bih novu. :D Na MK mislim
Nenad Miklusev:
Kako je proleće i leto prošlo a evo i jesen došla i ne odleteh ni jedan let na No18 sa COX Tee Dee-jem , kišni vikend , šta da se radi, nego da se iz one gomile nabavljenih motora izdvoji jedan Super Tigre G-15 od dva ipo kubika, da se rastavi, opere, produva i montira na kružnjaka, No18 i jeste predviđen za dva ipo kubika, (MK12V dizel) a sa Super Tigrom će da kida.
I tako, metanol i udri po stvrdnutom ricinusu.
Stanje pre početka čišćenja.
Demontaža, okrnjeno rebro za hlađenje sam isturpijao, i ispolirao.
Posle pranja , sledi sastavljanje, a dihtung zadnje dekle sam isekao od 300 gramskog kartona, namastio ricinusovim uljem i sve lepo pritegao.
a onda oštrim skalpelom opsekao spoljne konture,
I Super Tigar je spreman za ugradnju na model,
Elisa balansirana, spiner pritegnut, spreman za letenje.. a , da , kiša, i ona će proći.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version