RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

SKY WALK II 2,6m

<< < (8/12) > >>

drjack:
Deki , zeleni kanap je samo provizorno zalepljen trakom od vrha spinera do kraja repa, da mi daje pravac celog tupa vizuelno po uzduznoj osi-  Nekako verujem svom oku najvise.

DKK Sto se tvog predloga  tice, odrado sam  po fazama dok je moglo. Vertikalac je vec bio zalepljen za karbonsku cevku , a kao sto se na slikama vidi, karbonska cevka je imala  leziste za horizontalac ispred vertikalca.  Tu je malo bezalo pa sam to doradio odokativnom metodom kako bih dobio prav ugao.
Sada je zadnji deo spreman za lepljenje sve sa provucenim buzirima. Tamo gde se natice cevka na trup mora da ima malo lufta jer mora negde i lepak da ostane. Taj mali luft daje mogucnost pogreske. Paticu se danas malo ali cu ga resiti. Doneo sam 2 kvadratne cevke iz Uradi Sam duzine 1m koje ce uci pod krilo i horizontalac celom duzinom i tako cu resiti taj jedan ugao. Ako vidim da ne ide tako napravicu nekakve sablone ...

drjack:
Konacno namestio i zalepio,

Lepio sam nekim sporovezujucim epoxijem iz Lidla koji se pokazao odlicnim.
Imao sam dovoljno vremena da sve namestim kako treba.
Ostavicu ga do sutra ovako da se osusi .

bjanko:
Odlicna je brzo ce da poleti (<--)

dejan_ts:
Mislio sam da je neki plastican bozir tankog provila al ono kanap .

Fino ti to napreduje jos koji dan pa livada

drjack:

--- Quote from: dejan_ts on March 28, 2019, 04:05:36 PM ---Mislio sam da je neki plastican bozir tankog provila al ono kanap .

--- End quote ---
To je onaj rastegljivi kanap za vezanje vocki i cveca.
Skinuo sam je danas sa stegi. Sve se zalepilo ok.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version