RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Novi Sad - Modelarska sezona 2019
Gabor:
Vreme pretoplo, vetar iz pravca Novog Sada, ne baš idealno pokošena trava, ali nikome to nije smetalo
Mi smo stigli oko 15h, malo kasnije su pristizali i ostali. Od modela bilo dosta toga
rajker:
mmmm :)aplauz :)aplauz :)aplauz
Gabor:
Pošto smo danas rano jutro imali neke obaveze u Novom Sadu, i imao sam mesta za jedan model, ubacio sam Sundowner. Za danas popodne je prognoza loša, a ja sam već bio čak i malo nestrpljiv u vezi prvog leta modela. U 6:35 je već model bio sastavljen :big smile
Kad je model stigao do mene, nisam se puno oklevao da li da bude na glow motor ili na elektro. Dobio je motor G46, po preporuci proizvođača, progonjen sa 5S LiPo baterijom.
Kao što tu uvek bude, meni nikad nije sve jedno kad model polećem prvi put, iako je težište i sve ostalo namešteno po uputstvu.
Sa ponašanjem modela sam više nego zadovoljan. Poletanje, letenje i sletanje kao po šinama bez ikakvih iznenadnih događaja
trivajuve:
U subotu bilo lepo, malo toplije no letelo se...Bitno je da je sve prošlo kako treba...modeli su se čitavi vratili u "hangare" a "batkice" su bile sve potrošene... (<--) (<--) (<--) Kako izgleda po prognozi za vikend - kiša...baš nas je vreme poslužilo ove godine u (___)...
Gabor:
Sunčana ali vetrovita oktobarska subota
Neša, Karolj i ja sa nekih desetak modela skoro ceo dan proveli na aerodromu
Bilo je par touch and go preleta
Za ostale ne znam, ali ja sam ispraznio petnaest baterija. Baš smo se lepo naleteli
Pred kraj, jedan zajednička fotka
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version