RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Piper J3 "Flitfire" 1/4 scale
rajevic:
Savo čestitke za prvi let iako nije bio savršen verujem da uz minimalne popravke i korekcije svaki drugi će biti pravo zadovoljstvo. (res) (res) (<--) (<--) (pijemo)
Sava:
Možda si malo bio nestrpljiv, ali šteta je minimalna. Obično kod tvrdog sletanja pucaju odmah iza kabine. Mesto je pristupačno za popravku. Kada postaviš kapotaž i težište će se popraviti.
Ajd sa srećom, ako treba nekakva pomoć, zovi. :big smile
misha:
Cestitke za maiden.
Sto se tezistas tice vise se i ne secam jer je davno bilo ali znam da sam vodio bas velike polemike gde ono treba da bude.
Ukoliko se dobro secam treba da bude na 1/4 duzine od napadne.
Iao je model lagan i iako sam gurao servoe iza tezista, ipak sam i pored teskog motora morao da stavim celicne nosace motora
a i jedno 200 olova.
Zbog jacine motora, morao sam i da napravim mod za sletanje, letenje i sletanje tako da nema mnogo rada plaicom
vec se tim modovima zauzima polozaj kontrolnih povrsina koji odgovara za odredjenu fazu leta.
Savo:
Hvala Slobice, ma sve se moze popraviti.....Ma imenjace iskreno da ti kazem jesam pozurio, ali to sam sad uradio i nikad vise. Ovo nek mi bude skola! Hvala i tebi Mišo, morace taj CG malo boljr da se studira, sto kaze Sava kad legne kapotaz napred stvari ce se popraviti mnogo. Mozda bude trebao neki gram olova jer su mi sve baterije vec iza pozarnog zida. A sad polako da sredim ovo malo štete (pijanoo) U stvari, ja sam bre opasan pilot kada sam uspeo da spustim repatog Pajpera sa minimum štete lol lol lol
Sava:
Pajper Karl Goldberga ima težište na 35% od napadne ivice krila. Pajper S.I.G ima težište na 30% od napadne ivice krila. Uglavnom se kreće težište od 25% do 35%. Veoma važni su napadni uglovi krila i horizontalnog stabilizatora. Ako je tu nešto menjano u odnosu na originalni plan, moglo bi da bude problema. Kod dodavanja gasa, nebi trebao da penje ili ne osetno da penje. To su moja lična iskustva oko Pajpera. Poznati su i po tome što kod zatrčavanja hoće da beže levo ili desno. Lek je postepeno dodavanje gasa i naravno držanjem vertikalca. No da ne smaram, pričam o poznatim stvarima.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version