RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Piper J3 "Flitfire" 1/4 scale

<< < (6/8) > >>

Savo:
Ja sam imenjace ovde stavio teziste na 30% i eto ne valja za dalje cu videti kako i sta. E sad sto se penjanja tiče, necu ga dirati za sad, samo sam razmisljao mozda o malom obaranju mptora na dole, ali opet mislim da se tu nista promeniti nece. Na poletanju je skroz ok, mozda po malo hoce da povuce na levo ali lako se koriguje vertikalcem a mozda je čak bilo i zbog trave.... Video sam da sam napravio jos jednu vecu gresku, a to je "horn" i poluga koju nisam stavio na drugu polovinu horizontalca. Gurao je samo jednu stranu. Tako da cu sad probati da napravim "Y" račvu koja ce gurati i dfugu polovinu preko jednog servoa ()-()

dejan_ts:
Igrati se oko tezista u polovinama i procentima nije isto , ako je dato negde u procentima tipa 25   30   ili 35% nije isto kao i    1/3    1/2   1/4   1/6

Savo:
Dejane, ja na planu nemam nigde dato. Čak sam pravio bez plana oba Pajpera koja imam. Nikakav plan nisam imao, drugo mi nista ne preostaje nego da se vodim time da to bude 30% od napadne ivice kao sto sam do sad na svakom modelu radio i bilo je svaki put u redu. Ali sad je eto izuzetak. Poslušaću Mišu ovaj put.

dejan_ts:
Dobro je kad se ne stavlja na 50 ili 51% teziste

Savo samo napred leteces ti njega sa uzivanjem ,sta se desilo desilo se to je prosla a sad ce teras kako treba pa nece biti ispadi

Model nije model ako ne olivadi malo ,nije za djabe receno prvi let

Savo:
Nesto ću već i rešiti  (pijemo) polako, ne zurim sad nigde

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version