RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Poseta drugarima iz Banjaluke
Savo:
Pozdrav svima, malo sam zakasnio sa ovom temom iz nekih mojih odredjenih razloga, ali evo ipak da okačim par slika i po neku reč... Nakon "Rc Open Fly Banjaluka" mitinga 2018-e godine za koji mnogi od vas znaju i neki su vec i prisustvovali istom, upoznao sam sjajne ljude sa kojima sam ostao u baš dobrim odnosima. Početkom februara 2019, dobio sam poziv od Dejana Golića koji je inače vrhunski modelar i pravi majstor ovog hobija da budem njegov gost jedan vikend. Naravno otisao sam i nisam se pokajao ni jednog trenutka i ako smo prilično daleko, nekih 420 km u jednom pravcu (fiu) Da ne bih duzio previse rečima evo par nekih slika njegovog hangara i kako on pravi modele na svoj način bez ikakvih lasera i cnc mašina, dve ruke čuda mogu da učine i za to mu skidam kapu!
Da krenem prvo njegov novi projekat, u pitanju je Fokker Dr1 skala 1/3
A evo i slika kompletnog hangara
Ja mali pa jedva drzim ovo čudo
I posebno da se zahvalim na poklonima koje sam od Deja dobio
I evo na kraju da se pogleda jedno remek delo koje je radio za slovenca Matiju a u pitanju je Valkyric Jet model sa turbinom
I par zajedničkih slika
Već se planira miting za 2019 godinu tako da će svi biti obavešteni na vreme i biće jako lepo kao i prosle godine!
Cw1X:
Upoznao sjajne ljude koji ne uključuju Danijela oo))
Nego, šteta što si baš potrefio loš vikend pa nismo letili ali sljedeći put će biti bolje. Možda bude i pajpera nekih :big smile
Marcell:
Leteo je i jedan pravi Volksplane u Novom Sadu
https://www.airliners.net/photo/Untitled/Evans-VP-1-Volksplane/958417
Savo:
Taman posla Cwix, nisam tebe zaboravio. Nisam navodio sve po imenu ali se podrazumevas i ti naravno! (res) A sto se tiče Volksplane nisam jos krenuo da ga pravim dok se Pajper ne zavrsi (<--) Svakako jedva cekam da ga vidim na nebu (pijanoo)
Gproject:
Hvala Savo na lijepim rijecima. Uvjek si dobrodosao. Nadam se skorom vidjenju,ako ne prije,onda u Skopju :big smile ()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version