RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Novi Sad - Modelarska sezona 2020
sasa:
--- Quote from: Sava on July 02, 2020, 11:21:22 AM ---Ima velike sirotinje među našom decom, kojoj osim novca roditelji ništa drugo nisu mogli dati. (nene)
--- End quote ---
BRAVO KUME... :)aplauz :)aplauz :)aplauz ODAVNO NISAM CUO NISTA PAMETNIJE ()-()
Rale:
--- Quote from: Sava on July 02, 2020, 11:21:22 AM ---Ima velike sirotinje među našom decom, kojoj osim novca roditelji ništa drugo nisu mogli dati. (nene)
--- End quote ---
Savo, sto bi rekli alkari u Sinju, pogodio si "u sridu" (thumb)
Pozdrav, Rale
SloMi:
Novi Sad već više godina nema nikakve klubske prostorije niti neku radionicu u gradu već je sav aero klub na sportskom aerodromu kod Čeneja udaljenom 20km od Novog Sada. Tamo ima svašta, i aviona, i jedrilica i radionica i spavaonica i kontrolnog tornja, i Galebova i trave. Samo nema ljudi: U takvim uslovima i u nerazumevanju uprave kluba ne postoji mogućnost razvoja modelarstva kod dece a to je oduvek bila baza podmlatka svih aero sportova. Svi drugi aero klubovi su u boljoj situaciji, pa neka se prihvate posla oko organizacije. Ako je sve to tako prosto dođite i uradite to za sve nas, bićemo vam zahvalni.
dejan_ts:
ta situacija po klubovima je vec odavno zamrela ,ja neznam da li ima neki aero klub gde klinci dolaze i bave se ovim hobijem ,ista matematika je i kod mene u AK Trstenik ,do duse ima nas nekolicina sto sta u F1A kategoriji i jedini ja u rc _u, isprobavam na razne nacine da probam da saberem ekipu ali ali kako stoje stavi klincima je prece da se igraju sa telefonom i da ne tupe mozak oko necega sto ih ne interesuje , da je u pitanju da se igra Kaunter klub bi mi bio odavno pun klinaca i to bi se picilo dan noc ,nazalost nema igrica u klubu ,sto se tice Uprave oni su radi da se to nesto pokrene ali kao sto i sami sagledavaju stvari od toga nema vajde ,pa ono koliko nas ima ima nas do ko zna kad i bice sta ce biti ,greota za ovaj hobi
Rale:
Jos jedan predivan dan na Ceneju.
Pristojna temperatura, visok UV i veoma solidna termika, cak i za moju malu jedrilicu.
Na aerodromu se vrse pripreme za Prvenstvo Srbije u jedrilicarstvu.
Pozdrav, Rale
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version