RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Novi Sad - Modelarska sezona 2020

<< < (7/16) > >>

Rale:
U vezi placanja clanarine i organizovanja sekcije, situacija je sledeca,
Clanarina za ovu godinu iznosi 1.200,00 dinara ( ista je bila i 2016 !!).
Da bi se sekcija organizovala, mora biti minimum PET clanova, sa placenom clanarinom.
U razgovoru sam doznao da ce se uslovi koriscenja modelarske piste, po svoj prilici, malo promenuti.
Verovatno ce biti uslov koriscenja placena clanarina i najava svakog letenja nadleznim organima.

Predlazem za pocetak, da se svako ko je zainteresovan za uclanjenje u klub prijavi na ovom mestu,
a moze i meni na PM, da bi smo znali kakvo je raspolozenje.
Moram da naglasim da ovo radim iz cistog entuzijazma, a ne iz nekog drugog razloga.
Na kraju bi se svi zainteresovani nasli sa clanovima uprave na aerodromu.
Tada bi smo izvrsili uplatu clanarine i obavili razgovor sa upravom o nasem daljem radu.

Pozdrav, Rale

trivajuve:
    Pozdrav drage kolege.Situacija sa prijavama za članstvo u klub koje u delo sprovodi dragi kolega Rale je takva da se jedva prijavilo onoliko zainteresovanih da pokrijemo kvotu da bi se uopšte i učlanili...Žalosno.No članstva će kako stvari stoje-biti.Ide se ka tome da će klubsku pistu moći da koriste samo članovi jer je tako traženo dopisom iz DCV-a.Letovi na prostoru piste bi trebalo po dogovoru koji je planiran,da se najavljuju kako na aerodromu tako i telefonom ako za to bude bilo potrebe.

Pišem ovo da bi se svi zainteresovani javili radi učlanjenja u klub koje je zaista više nego simbolično.Posao oko prijava je na sebe preuzeo kolega Rale,koji inače ređe koristi čenejsku pistu ali ljubav prema ovom hobiju i lični entuzijazam je verujem bio taj koji je bio odlučujući da se prihvati ovog posla na čemu mu se ovim putem zahvaljujem.

Pored ovih malih novina koje bi trebalo da se primene u skorijem periodu od naših kolega modelara kao neko ko često posećuje klubsku pistu ovom prilikom TRAŽIM da se ubuduće na pistu sem modela i opreme, ponese i DOBRA VOLJA!Čenejska pista je mesto gde svi mi dođemo da se opustimo i da uživamo u ovom našem prelepom prostoru.Nekad se desi da jedva čekam vikend da se uputim ka pisti što je verujem slučaj i sa još dosta vas koji se bave ovim hobijem.Ako nekom neodgovaraju trenutni uslovi ili mu se ošteti model ili su ga deca kući nasekirala ili ga žena vara...ZABOLE ME.Nije uredu da neki šire nervozu i budu neprijatni.Nemojte drugima da kvarite raspoloženje koji su se isto tako ako ne i pedantnije spremali da neko vreme provedu na pisti očekivajući sa pravom lep provod.Taj dan bolje ostanite kući pa dođite kad ste spremni da ispoštujete druge modelare,nihove modele,vreme i uložen trud.

Možda će se neki prepoznati u predhodnom tekstu.Razmislite kako da jedni druge podržimo,pokrenemo neke stvari sa trenutnih pozicija i da u ova naopaka vremena pokušamo da vreme koje provedemo na livadi provedemo što kvalitetnije.
    Sve najbolje...Neša... (pijemo)

Rale:
Za sve modelare koji lete u Novom Sadu i okolini dajem link na novi Pravilnik o bespilotnim vazduhoplovima od 15.februara 2020. godine :

http://cad.gov.rs/upload/Propisi/2020/Pravilnik%20o%20bespilotnim%20vazduhoplovima.pdf

Pozdrav, Rale

Gabor:
Bilo bi poželjno, kad dođe momenat za uplatu članarine, da svi dođemo do aerodroma i da rasčistimo sve detalje oko piste, oko najave, oko načina letenja itd., itd.

Rale:
Ovih dana se maksimalno koristilo lepo vreme.
Naleteo sam se i uzivao u divnom drustvu.

Pozdrav, Rale

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version