RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Novi Sad - Modelarska sezona 2020
trivajuve:
Da nije novosadska modelarska scena samo dešavanja na Čenejkoj pisti, još jednom može da potvrdi i fotografija sa Veterničkog pašnjaka gde smo Goša i moja malenkost uživali u savršenim vremenskim uslovima.Jedno jedriličarsko popodne uz malo primesa omalenih warbird modela. (<--) (<--) (<--)
trivajuve:
Što se tiče Čenejske piste i dešavanja za vikend,dogovoreno je da se pista sredi i za nedelju smo Goša i ja planirali da navratimo.Znači obrišite prašinu sa svojih modela i pridružite nam se ako ste u mogućnosti.Gabor je takođe najavio da bi došao ako bude mogao, nadam se da hoće jer je u tom slučaju velika verovatnoća da vidimo neki dobar model poput Thunderbolta koji je sve češći na Čenejskoj pisti gde i treba da bude.Izabrali smo nedelju jer kako se navodi po nekoj vremenskoj prognozi biće nešto manje vetra.Za sve one koji budu leteli u nekom drugom terminu želim lep provod...Neša. ()-()
trivajuve:
Kao što je bilo dogovoreno,izašli smo sa modelima na pistu.Sve se ovog puta poklopilo.Od vremenskih uslova,atmosfere među letačima,stanje piste i načina na koji su nas modeli poslužili.Istina nije nas bilo nešto puno no i ovog puta smo imali podršku ljudi iz velike avijacije.takođe društvo su nam kao i uvek pravili naši aerodromski psi.
trivajuve:
Dodao bi i jedan mali video zapis da dočara deo atmosfere sa Čeneja:
trivajuve:
Današnje popodne i predveče smo iskoristili za letenje modela po Veterničkom...Goša,Karolj i moja malenkost...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version