RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Piper J3 Cub - 2950mm

<< < (3/3)

dejan_ts:
Cemu toliko gotivanje i nabacivanje bezbotrebme texine kad je u pitanju balza koja se lepo obradjuje i svaki prelaz moze bez gita da se ufinjaci i svede ili izvede plus sto ide folija preko svega toga

Sava:
Nemogu da verujem u kakvom je stanju model. Kao da je prošao Kusrku bitku. Od mene je otišao u besprekornom stanju.  mmmm

Gabor:

--- Quote from: bjanko on February 27, 2020, 06:39:43 PM ---Gabore koji motor planiras da ugradis

--- End quote ---

Benzinac od 30-35cc

--- Quote from: dejan_ts on February 27, 2020, 07:05:54 PM ---Cemu toliko gotivanje i nabacivanje bezbotrebme texine kad je u pitanju balza koja se lepo obradjuje i svaki prelaz moze bez gita da se ufinjaci i svede ili izvede plus sto ide folija preko svega toga

--- End quote ---

Na nekim mestima mora malo, a to se posle odšmirgla, tako da ne dodaje tezinu baš u tolikoj meri

--- Quote from: Sava on February 27, 2020, 08:31:18 PM ---Nemogu da verujem u kakvom je stanju model. Kao da je prošao Kusrku bitku. Od mene je otišao u besprekornom stanju.  mmmm

--- End quote ---

Mi smo model zatekli u ovakvom stanju. Krila se završavaju ovih dana i nastavljamo sa sređivanjem trupa.

misha:
Pozdrav Gabore.

ja bih ipak predlozio malo veci motor. Koliko se secam u taj model je bio montiran Zenoah45, sa alnmaserom.
Taj model je izmedju 1/3 i 1/4 scale, a u 1/3 stavljaju motore od 50-70cc.
Kod mene u 1/4 je motor od 30cc.

Od viska glava ne boli, a i svakako ce trebati olova u nosu.

Gabor:
Hvala na preporuci. Svakako odluka još nije konačna, izmerim model kad će doći momenat pa tek onda kupovati motor. U svakom slučaju, i ja više volim da letim model na pola gasa   (<--)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version