RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Trstenik sezona 2020
dejan_ts:
Nema okupljana ,svako na svojoj livadi pa neka leti ,za ovu godinu bez skupova na TS Aerodromu
dejan_ts:
Trdza ponovo i malo vislje ,dan bio kvalitetan ,zajedrio 2h i 13min,stop motora na 70m i za par minut sam se nasao na 150 170m ,bio sam sam pa jendrug dosao i poslao mi klip,delic toga
rajker:
:)aplauz (res) :)aplauz
dejan_ts:
Bio dan al ne tako dobar kao predhidna izlazenja na livadu ,vreme bilo na izgled lepo ali sto se tice samog jedrenja i letenja aviona bigami krajnje iznenadjujuce
Sto se tice termike ni da opepeli ,sve nesto iskidano i iscepkano krug se nemoze sastaviti a jos gore danse ucentrira pa presao na avion a sto se tice letenja avionom to samara samo tako cas gore cas dole bas nestabilno sa mnogo rupa ,sletanje je bilo povuci potegni jos makaze vetra ,bas strasno ali sve u svemu prodje i ovaj dan i malo se letelo a i sve se vratilo u hangar u ispravnom stanju
dejan_ts:
Danas bio lep dan ali tek od 3h ,izasao sam mozda malo okasnio ali oko 5h digao model ,bio sa da 20 katanom ,bio je servisirao nesto oko motora a nesto oko komandi zadnjeg dela
Posto je motor bio na remontu nisamnse mnogo nadao da ce raditi kako treba dok ne odradi kako treba
Tri poletanja i tru napredna leta
Sve se vraca na po starom ,
Ali treba leteti ucestalo i razraditi sta je radjeno
Fotke sa zemlje
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version