RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
III RC SKUP VALJEVO LYVA Divci 2020
SloMi:
Svaka čast, tako treba, bravo Valjevci! :)aplauz :)aplauz :)aplauz
firebird:
Planiram da dođem i ja, do duše sa porodicom koju ću da ostavim da blenta po gradu pošto ih moj hobi ne zanima. Ne donosim nikakav model, samo onako turistički.
drjack:
Utisci se sabiraju u glavi. Izgoresmo svi na današnjem jakom suncu ali smo se naleteli za sve pare. Odlična organizacija , doček učesnika pokloni, klopa piće dezinfekcija, dobro društvo iz cele Srbije, letenje. Ovo je svakako bio jedan od masovnijih skupova do sada. Uspeo sam čak u jednom trenutku nepaznje da olivadim 3DP Minija ali moj stari drug Toša, koji se iznenada pojavio na skupu kaže "Mićane očemo da ga sredimo časkom, fali ti treća ruka?" Ja kažem što da ne, neka ljudi vide kako se krpe modeli. i okrpismo ga za 15 min da bi posle opet leteo. To je modelarstvo u punom smislu reci . Hvala svima jos jednom.
Čekamo fotke ....(<--) (<--) (<--)
rajevic:
Za početak počinjemo se jedno VEEEELIKO HVAAALA ljudima dobre volje i ljubavi prema modelarstvu koji su danas uveličali svojim prisustvom, srca su nam svima puna, raspoloženje i druženje na maksimumu krećemo sabiranje utisaka za početak sa jednom fotkom vaših potpisa koju će mo uramiti i krasiti prostorije Aero kluba Valjevo.... (res)
rajevic:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version