RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

III RC SKUP VALJEVO LYVA Divci 2020

<< < (8/12) > >>

SloMi:
Skup za pamćenje, sve je bilo savršeno, domaćinima 5 zvezvica za organizaciju  :)aplauz :)aplauz :)aplauz :)aplauz :)aplauz

sasa:
Sta reci:
Organizacija u koju nismo ni sumnjali.
Sve je bilo za čistu desetku
Ko nije bio moze samo da zali
Bravo Valjevci...
Kapa dole
Pozdrav iz Kruševca do sledeceg vidjenja

stevapn:
Puno srce! Bravo za organizatore i veliko hvala!

Gabor:
Veliko hvala na pozivu, uvek nam je zadovoljstvo družiti se sa kolegama modelarima, članovima AK Valjevo, leteti na Divcima  ()-()  (<--) Kao i uvek, sve pohvale za organizaciju, koji iz godinu u godinu domaćini dižu na višlji i višlji nivo. Evo linka ka albumu sa fotkama:

https://www.facebook.com/GE-Aeromodelling-395061271025027/photos/?tab=album&album_id=817812248749925

rajevic:

--- Quote from: drjack on June 27, 2020, 08:44:40 PM ---Utisci se sabiraju u glavi. Izgoresmo svi na današnjem jakom suncu ali smo se naleteli za sve pare. Odlična organizacija , doček učesnika pokloni, klopa  piće  dezinfekcija, dobro društvo iz cele Srbije, letenje. Ovo je svakako bio jedan od masovnijih skupova do sada.   Uspeo sam čak u jednom trenutku nepaznje da olivadim  3DP Minija ali moj stari  drug Toša, koji se iznenada pojavio na skupu  kaže "Mićane očemo da ga sredimo časkom, fali ti treća ruka?" Ja kažem što da ne,  neka ljudi vide kako se krpe modeli. i okrpismo ga za 15 min da bi posle opet leteo. To je modelarstvo u punom smislu reci . Hvala svima  jos jednom.
 Čekamo fotke ....(<--) (<--) (<--)

--- End quote ---

Dragane da ilustrujemo priču može ...

P.S. Hvala G&E Aeromodelling za fotku

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version