RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

III RC SKUP VALJEVO LYVA Divci 2020

<< < (10/12) > >>

Miki Va:
Zelim da se zahvalim svima koji su odvojili vreme, dosli na nas skup i svi zajedno se super proveli. Vreme nas je posluzilo i mislim da je bilo manje vise sve ok.Ostaje zal za nekim clanovima koji su bili u najavi pa odustali , ali boze zdravlja dogodine ...

Na donjem linku imate slike u punoj rezoluciji (skroman doprinos mog sina ovom skupu  :mhm) ,  pa ih mozete skinuti i po zelji napraviti i bilborde ako treba jer ima zaista odlicnih fotki .

Veliki Pozdrav Miki
https://wetransfer.com/downloads/a2ea796fb0f4cefb74ab2bd98e3a53ee20200628121054/acefb1

Stanko BG:
Za one koji nisu bili na skupu, ovde ima ponešto zanimljivo da se vidi. Oprostite ako ima grešaka u snimanju, ali volje ima na pretek. Bora i ja se navikavamo na novu kameru... (photograf)

Stanko BG:

--- Quote from: Miki Va on June 29, 2020, 04:08:11 PM ---
Na donjem linku imate slike u punoj rezoluciji (skroman doprinos mog sina ovom skupu  :mhm) ,  pa ih mozete skinuti i po zelji napraviti i bilborde ako treba jer ima zaista odlicnih fotki .

Veliki Pozdrav Miki

--- End quote ---

Miki, tvoj sin je apsolutni genije. Negujte tu njegovu iskru. Uspeo je da me fotografiše i napravi remek-delo koje u sebi nosi čitavu ovu našu modelarsku, pa i egzistencijalnu suštinu. Bukvalno vidim redove romana "Mali princ", kada se gledam u ovoj divnoj fotografiji. Svaka mu čast!

P. S.

Stavljam je na desktop. Preosetljiv sam na umetnost. Svetlost, kompozicija, sve je savršeno...

Miki Va:
Hvala na lepim recima , i ja mislim da ima oko za dobru kompoziciju i retko koristi automatiku uglavnom sve podesi manuelno. Drago mi je da smo i na tom polju doprineli da vam skup ostane u lepom secanju i ovekovecen lepom fotkom  (pijemo)

drjack:
Evo jos malo fotki...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version