RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

SEZONA 2021 AEROKLUB ,,Utva" PANČEVO

<< < (3/6) > >>

Milos 94:
 :)aplauz

stevapn:
Lepa ptica!!!

Stanko BG:
Samo hrabro, momci. Na dohvat ste uspeha. Svaka čast za trud!

bora61:
Pozdrav svima.
Juce sam iskoristio malo temperature u plusu i sa kumom dosao na aerodrom ne bi li testirao DJI Mavic 2 pro  robota.
Proslo je skoro 7 godina, kako sam digao ruke od dronovanja i rastao se od Blade-a 350QX2.

M2P sam dobio radi testiranja i upoznavanja letnim karakteristikama.
Prvom baterijim sam vezbao  auto tracking i orbit mod. Dsrugu bateriju sam potrosio vezbajuci u P modu osmice sa koordinisanim dodavanjem ruddera. Trecu bateriju sam potrosio ludujuci u S modu.

Sve u svemu, M2P je Meredes AMG.

Ovo je sve sto sam umontirao, jer nemu tu neke dinamike, obzirom da se nista pametno ne desava.

Milos 94:
Juče smo se Janko i ja ''zapljunuli'', što se kaže. Jan je leteo njegovog Phoenix-a 2000 i Easy Star-a a ja sam posle neuspešnog range testa mog prijemnika na manjoj jedrilici, koji je otkazao poslušnost, po prvi put ove godine poleteo mog SUP-a.

Čim sam došao na aerodrom, nađem Janka kako se udružio u termici sa pticama i pegla li pegla. Vetar je bio solidan pa je pretilo da uz jaku termiku model ode iz vida i dobijemo još jednu ''Zone pobegulju''. Jan je to spustio na pristojne visine i završio let.
Potom je na red došao Easy Star kog je Janko pošteno prodrmao iz zimskog sna.

Posle zimskih prepravki i sitnih doterivanja došao je i SUP na red da se testira. Posle par bacanja iz ruke, videli smo u čemu je problem i doterali još par detalja. Potom smo ga vinuli u nebo. Vetar je u međuvremenu potpuno stao tako da je vreme bilo idealno za trimovanje modela. Još par klikova i to je to - SUP je zaplovio mirno i stabilno. Za pun doživljaj trebalo je još malo termike koja je u međuvremenu nestala ... Uprkos tome, bio je to jedan lep i uspešan letni dan.   

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version