RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Novi Sad - Modelarska sezona 2021
Gabor:
Konačno, nakon dužeg vremena, prvog vikenda juna su bili uslovi idealni za letenja na sportskom aerodromu Čenej. Košenje trave sam naručio par dana ranije. Sale je odrado za sve pohvale. Trava kao tepih :)aplauz . Od članova došli su Neša, Karolj, čika Julije, Goša, Bojan, kolega, najverovatnije budući aktivan član, Lukač, i moja malenkost. Bilo je osim prvih letova modela, preko test letova polovnih modela, do uspešnog prinudnog sletanja mog Thunderbolt-a.
Još jedno odlično druženje sa kolegama, prijateljima. Vidimo se sledećom prilikom (<--)
Album sa slikama je na sledećem linku:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=geaeromodelling&set=a.1058194671378347
trivajuve:
Lep dan za modelare na Čenejskoj pisti.Svi uslovi za dobro druženje su bili tu kao što je i na kraju i bilo.Trava nikad bolje pokošena što je naveo kolega Gabor.Održavanje modelarske piste se vrši isključivo sredstvima modelara koji dolaze da lete i koji taj prostor koriste.Zasad je plan košenja regulisan zahvaljujući članovima kluba.Članarina se plaća dosta fleksibilno ove godine tako da smo primera radi Gabor i ja overili svoje članske knjižice tek juče.Bilo bi poželjno da se u skorašnje vreme reguliše članarina koja je više nego simbolična i iznosi 1200 RSD.To je mali doprinos za rad našeg kluba a i značiće za odnos sa upravom Čenejskog aerodroma.
Zahvaljujem se svima koji su juče bili na Čenejskoj pisti i svojim prisustvom doprineli da ovaj modelarski skup bude jedan od onih koji nam daje motiva da se i dalje družimo i napredujemo u ovom hobiju...Neša...
Stanko BG:
Svaka čast, momci! Sve pohvale - opasan ste tim. Srdačan pozdrav od mene lično i u ime svih članova našeg kluba u Pančevu. Milina je gledati kako ste lepo organizovani. (res)
trivajuve:
Juče se skupila lepa ekipa na Čeneju.Nas nekolicina je dobrano ispunila modelarsku normu,vreme je poslužilo,neki noviji modeli takođe...Trudimo se da održimo modelarski duh u momentima kad je interes nekih novih mlađih generacija na minimumu,praktično nikakav,no uprkos toj činjenici bilo je zabavno i lepo druženje kako sa modelarima tako i sa članovima kluba koji se bave drugim delatnostima...
Kao i uvek Erika i Gabor su zabeležili svojm objektivom najzanimljivije momente koji slede za koji dan...pozdrav Neša!
Gabor:
Pošto nisam uspeo da postavim fotke, izvolite link ka našem albumu:
https://bit.ly/3yp30ulFbCenej2021
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version