RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

IV RC SKUP VALJEVO LYVA Divci 2021

<< < (3/6) > >>

rajevic:
Hvala svim dobrim ljudima modelarima koji su upriličili da ovaj skup IV po redu bude još masovniji. Bilo nam je zadovoljstvo ugostiti vas, družiti sa vama, razgovarati i razmenjivati iskustva. Malo je prilika za tako nešto a mi članovi Aerokluba Valjevo ćemo se truditi da tu tradiciju nastavimo...

Sllika ima puno jedan mali deo je na FB (public)
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=rajevic1&set=a.10222438877334288

ivanmagd:
Na zalost svih modelara u Srbiji, ovaj skup se odrzava samo jednom godisnje! Na srecu, oragnizatori su se potrudili kao i svakog puta da se u Divcima osecamo kao kod svoje kuce. Gostoprimstvom, organizacijom i sjajnim druzenjem postavljeni su standardi za sjajan dan. Vreme je bilo savrseno za letenje, nije bilo vruce, malo vetra da zacini atmosferu i koja kap kise cisto zbog uroka...
A tek gulas!

Hvala na druzenju svim ljudima, dobrim prijateljima, kolegama i naravno organizatorima!

Veljko i Ivan.

drjack:
Valjevci ne mogu da omaše, to se i ovaj put pokazalo. Četvrti po redu miting, sve pohvale organizatorima. Divna prilika da se opet okupimo i družimo na letenju. Oni koji nisu verovali vremenskoj prognozi, imaju za čim da žale.
Posebno me raduje hangar pun velike avijacije, vitlo i  Blanik L-13 koji će uskoro poleteti. Eto mene brzo kod Vas.
Slike slede...

presko:

presko:

На млађима моделарство остаје!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version