RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Спортски аеродром "13. мај" 04. 05. 2022.

(1/4) > >>

presko:

Данас сам најзад нашао времена да одем на летење. У ствари и бирао сам лепо време и чекао да ми се све сложи и најзад сам дочекао. Време је било идеално за летење, велика авијација у хангару, али нажалост био сам сам.

На аеродрому новитет. Писта је тотално ограђена и то оградом која се не може прескочити, а пролаз је код бифеа. Колима није дозвољен улаз на писту, па су кола са једне стране ограде, а модели са друге. Ово је мало незгодно, јел ако си нешто заборавио да извадиш (као ја, данас, пумпу за пуњење модела горивом) мораш да шипчиш цео круг. Исто тако се јежим на помисао да ми се мотор угаси на незгодном месту.

У подвожњаку још има воде.

Тако сам се ја данас и налетео и нашетао.

dejan_ts:
U bre pa to vas bas gledaju malo da odstrane pa kako akde dizi ogradu pa ko hoce da pesaci neka leti ,da su vam barem ostavili dva platna odvorena ili naprave pomerajucu igradu tj kapiju to bi drugacije bilo ,sta da se radi ,po svemu gledano izgleda da niste pozeljni gosti na tom aerodromu i treba traziti novo mesto za letenje

coka:
Definitivno mislim da je modelarima 13.Maj (tuzno) zavrsena prica

presko:

@IvanGrozni

--- Quote from: IvanGrozni on May 04, 2022, 08:50:35 PM ---Dobra veče Preško.

Vidim na vašim fotografijama UglySticka. Mnogo je lep. Vi ste ga pravili ili je to onaj što ste dobili u razmeni od ivanmagd? Taj od ivanmagd sam ja pravio. Da li je još u životu?

Ivan.

--- End quote ---

--- Quote from: IvanGrozni on June 26, 2019, 05:49:37 PM ---Zdravo Preško.

Ovaj UglyStick koji imate, da li je to model koji ste dobili od ivanmagd? AKo je taj, onda sam ga ja pravio. Kako ste zadovoljni njime? Gde sam omanuo? Otprilike znam, ali bih da čujem vaše mišljenje.

Hvala.
Ivan.

--- End quote ---

--- Quote from: presko on June 27, 2019, 08:36:40 AM ---То је овај авион.

http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,279.msg838.html#msg838

Поздрав
--- End quote ---

На фотографији није  никакав UglyStick, ниси га ти правио, а иначе авион одлично лети.

Није ми јасно како не можеш да препознаш модел који си сам правио.

Поздрав

drjack:

--- Quote from: coka on May 04, 2022, 08:46:41 PM ---Definitivno mislim da je modelarima 13.Maj (tuzno) zavrsena prica

--- End quote ---

Drugari, 13 Maj je u privatnom vlasništvu gde smo bili  gosti pa se ovo moglo i očekivati. Iskreno u zadnje vreme slabo se i letelo tamo i ljudi su počeli da lete po raznim livadama okolo.  baš zbog velike avijacije i konstantnog sklanjanja modelara sa piste. Ne mogu da kažem da nam je tamo bilo loše, uživali smo u druženjimana na livadi. Da je bilo dobre volje mogla se ostaviti kapija sa ključem koji bi nam dali kada letimo, ovako poruka sa ovom ogradom  sasvim je jasna.
Mi smo tamo smetnja, od nas nema nkakve koristi samo mogući problemi. 
Letelo se pre 13-ice, leteće se i dalje. Mi ćemo iskoristiti okupljanje  za koji dan  u Vajevu kod dobrih domaćinai i pametnih ljudi koji razumeju šta je osnova i bit vazduhoplovstva . Možda nešto i naučimo od njih. Nije sve u lovi od novokomponovanih pilota.
Vidimo se u Valjevu,
Pozdrav ! (<--)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version