RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Спортски аеродром "13. мај" 04. 05. 2022.
sasa:
A sta mi jadnici iz Krusevca da kazemo :sljus
Prvo nam je aktuelna vlast uzela aerodrom koji postoji 95 godina.
Onda su nam pomenuti obecali da nam naprave drugi tu u blizini kao satisfakciju za stari .
Sada nam ne daju da glavu pomolimo na taj novi.
I aeroklub ne moze sa svojim avionima i jedrilicama na taj novi,a kamoli mi sa modelima.
Znaci slagali nas (kush)
Ne znam zasto me to ne cudi :mhm
Napravili su ga za njih...
Kako Bora corba rece u jednom od njegovih stihova.
citat:
Vidi ona slavna lica
Puna ih je batajnica
Beze dok je sveze
....istorija se ponavlja
....zavrsen citat
Tako i ovaj nas novi aerodrom ko zna za sta i za koga je napravljen, mmmm za nas ocigledno nije :mhm
misha:
Zato smo u Cacku, takodje na aerodromu, takodje u privatnoj svojini uvek dobrodosli i pozvani.
Nasa je sreca da se ne leti mnogo ali cak i kada se leti nama nije zabranjeno vec svako koristi svoje parce neba.
Tanasko, suvlasnik, kada se najavimo, pokosi travnatu pistu "na nulu" jer zna da imamo male tockove.
Zaista divan covek.
Sava:
Beograd nije sposoban da osposobi livadu negde u okolini i omogući modelarima da se bave svojim hobijem. Nije vraga da nema zainteresovanih i sredstava da se to uradi. Druga varijanta je da svi pređu na čamce, pa tu je Beograd na vodi i vozaj do mile volje.
Valjevcima naklon do zemlje, iza njih stoji njihova vlast i rezultat toga je jedino okupljanje modelara u Srbiji.
Nikom ne cvetaju ruže, ali uz dobru volju se mnogo toga može učiniti.
SABURO:
Juce sam odradio fino stelovanje modela i trening za predstojece takmicenje, pista na aerodromu je sveze pokosena, ma milina. (res)
Imao sam prilike da razgovaram sa Blekom u vezi ograde koja je postavljena, gde me je upitao da li nam je problem da nosimo modele i ukoliko jeste, rad je da organizujemo postavljanje kapijice kako bi pristup automobilu/modelima bio laksi. Taj trosak bismo podelili mi modelari medjusobno. Rece da je ostala neka kolicina zice i da bismo trebali da vidimo s majstorima kako to da izvedu i koliko bi to kostalo. Ja sam rad da ucestvujem u placanju, s tim sto trenutno zbog promene posla i poslovnih obaveza nisam dostupan da celu pricu izguram. Nemam vremena time da se bavim.
drjack:
Odlicno , to je pomak, dogovoricemo se sa vlastima oko toga , i ja cu da doniram :)aplauz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version