RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Спортски аеродром "13. мај" 14. 09. 2022.
(1/1)
presko:
Данас сам, после краће паузе, поново био на летењу. Што се тиче моделара, поново потпуно сам.
Кад је у питању велика авијација био је један лет, па сам нешто мало више од пола сата паузирао.
Дан је био одличан за летење. Направио сам четири лета, а имао сам времена за много више. Пад концентрације и замор су учинили своје.
На „BG Košavu“ сам вратио „O.S. 65 AX“, али о томе отом потом. Данас је радио беспрекорно.
Мотор сам мало „освежио“ то јест добро га очистио, а још код уградње „SAITO“-а сам променио сва црева у горивној инсталација и очистио филтер за гориво. Осим тога данас је била драстично нижа температура него оног дана када ми је правио проблеме.
Све ово је имало утицај на бољу рад мотора.
Овуда скоро нико неће проћи.
dejan_ts:
I dalje voda ispod nadvoznjaka
SABURO:
Radili su na podvoznjaku proletos i letos, s tim da izgleda nisu resili problem, nazalost!
Cak je bio i jedan period kada se moglo proci ispod. Bas steta.
dejan_ts:
To su ti kadrovi i skolovani izenjeri koji nam grade po Srbiji na sve strane i toliko o tome sa znanjem i umecem i naravno iskustvom ,zalosno sta drugo reci ,koliko se samo zgrada urusilo po bg po tom pitanju i rekonsteukcije
drjack:
I dalje tvrdrim 13-ica je ubedljivo najbolja livada u našem Beogradskom okrugu. I pored toga ja sam izgubio volju za dolazak tamo. Od kada je postavljena ograda oko pruge a posebno ona oko piste nemam volje da idem okolo po 200m svaki put tamo-amo do auta da punim baterije ili nosim nešto. A ne daj bože da mi model padne iza pruge, e to je onda poseban doživljaj , zbog nesretnog podvožnjaka-bazena i ukinutih pružnih prelaza mora se ići skoro do Zemun polja okolo pa nazad do livade od toga dobar deo makadamom. brat bratu jedno 10 km tamo vamo. Dogovor je bio da Pera ode i snimi ogradu uzme mere i da napravi kapiju , ja sam rekao da ću sve da isfinansiram. , Pera promenio posao , ne stiže čovek ni da večera, ja u svom svakodnevnom poslu kao i većina nas koji tamo dolazimo i tako ispada da više letim okolo po Srbiji nego u Beogradu.
Varijantu Lisičiji Jarak nisam skoro probao tamo je tek zapušteno za nas modelare i nisam siguran da smo dobrodošli. Ostaje Pančevo gde nisam bio od takmičenja i ne znam šta se tamo dešava, ili Kovilovo i slične livade gde nema ništa. Žalosno ali tako je . To ne znači da se ne modelari, već naprotiv, dosta nas je u stalnom kontaktu i srećemo se po raznim livadama Srbije uglavnom van Beorada. meni je zadovoljsvo kada nas ima na livadi , kada možemo da se družimo zezamo, sednemo popričamo , pojedemo nešto i bavimo se hobijem pa i olomimo koji model s vremena na vreme. (<--)
Navigation
[0] Message Index
Go to full version