RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Novi Sad - MODELARSKA SEZONA 2023.

<< < (3/5) > >>

batans:
        A sezona 2023 je kod mene krenula jos prosle godine. Kasna jesen i dolazak zime su idealno vreme za nove projekte. Internet, planovi, sta odabrati i izbor je pao na RV3. Na planu 90cm. Sta je lako za transport, zgodno za rekreativno letenje i krilo se produzilo na 110 cm. Imao sam vec OS 4-takta, 5ccm, nesto balze i 9g. servoe. Zakrilca su mala, bilo je uslova da svako dobije svoj servo pa da probamo. I krenula je zabava koja se juce zavrsila na cenejskom aerodromu prvim uspesnim letom.

SABURO:
Divno!  (pijemo)

presko:

--- Quote from: batans on May 23, 2023, 08:56:34 AM ---        A sezona 2023 je kod mene krenula jos prosle godine. Kasna jesen i dolazak zime su idealno vreme za nove projekte. Internet, planovi, sta odabrati i izbor je pao na RV3. Na planu 90cm. Sta je lako za transport, zgodno za rekreativno letenje i krilo se produzilo na 110 cm. Imao sam vec OS 4-takta, 5ccm, nesto balze i 9g. servoe. Zakrilca su mala, bilo je uslova da svako dobije svoj servo pa da probamo. I krenula je zabava koja se juce zavrsila na cenejskom aerodromu prvim uspesnim letom.

--- End quote ---

Мислим да је ово заслужило посебну тему, али нам је неко, изгледа, био мало лењ. Или мало скроман, па није хтео да се хвали новим моделом.

Gabor:
Uprkos jakom vetru, par nas je izašao do aerodroma. Karolj, Neša, naši prijatelji iz Beograda, i ja sa lepšom polovinom

Marabu, kojeg smo završili tokom zime, imao je svoj prvi let

Extra 300 je isto imao svoj prvi let

Leteo je i Fun Cub

batans:
Sjajno, novi modeli, odlicno drustvo, uzivajte na nasem Ceneju. Pozdrav iz Sokobanje. Bata Stepanovic.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version