RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Svetsko prvenstvo u kategoriji F3K modeli jedrilica - Sanpetru, Brasov, Rumunija
SABURO:
Danas je zvanicno otvoreno svetsko prvenstvo u kategoriji F3K modeli jedrilica, koje se odrzava u Rumuniji, nadomak Brašova na aerodromu u mestu Sanpetru.
Danas je obavljena registracija modela, trening i ceremonija otvaranja.
Srpska reprezentacija je uzela učešće i nadamo se što boljem rezultatu. Letećemo 5 dana kvalifikacije, tačnije 18 rundi, gde će se u četvrtak krajem dana leteti flyoff.
(pijemo)
Marcell:
(res)
bjanko:
Bravo momci samo napred👍
nspetar:
http://www.gliderscore.com/OnLineScores.aspx
Za one koji zele da prate rezultate ovog svetskog prvenstva.
SABURO:
Prvi takmicarski dan je protekao uz nekoliko uspona i padova, odradili smo 4 zadatka od planiranih 18. Nakon 12. Runde jedna najlosija se odbacuje.
Dragan iz naseg tima trenutno ima najbolji skor, obzirom da smo Ivan i ja rizikovali task broj 2, koji se zove Poker i dobili nula bodova.
Ja nisam uspeo da ispunim vreme koje sam najavio od 09:59, tako i Ivan, bili smo kraci za nekoliko sekundi.
Ivan je tokom treninga imao dva peha da su mu drugi uleteli u model i otvorili napadnu ivicu. Ja sam u toku 3 taska gde je neophodno napraviti 5x2min, nakon perfektno odradjenih prva 4 sam slomio usku krila gde se nalazi peg od siline zabacaja, te iz tog razloga nisam uspeo da napunim peto vreme.
I tako, svasta nesto se desava. Svesni smo da smo dosli na prvenstvo gde su najbolji, ne ocekujemo vrhunski rezultat, dosli smo po iskustvo i da probamo da se ne obrukamo.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version