RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Multiplex Cularis
shelle:
ETO GA...
Konacno havarija.
Da ne ispadne da se hvalim samo kad mi ide dobro, nego i onda.......na primer.... kad me shine bocni vetar na sletanju, pa kad slomim uzgon na desnom krilu i dodam gas da bi se iscupao. Sva ona trava se podvila koliko sam psovao (sva sreca bejah sam....
Lepo meni rece Magic :sljus : "Vodi racuna Shelle sada ulazis u sivu fazu..." tako nesto.
A vreme je bilo izmisljeno za jedrenje....
shelle:
http://img23.imageshack.us/img23/7739/crashwsg.jpg
magic:
OK, to je sve deo skole, koju ces (nazalost) proci vise puta. Ja sam pre 2 nedelje slupao SU29, no sta je tu je, cisto moja greska :sljus! Tada sam naucio da se na letenje ne nose 2 aviona istog tipa!
Po slikama Cularis ne deluje nista strasno, elapor je to, popravice se. Razmontiraj sve komponente pa u vrelu vodu da se vrate na meru sto vise pa onda cijan, i bice to OK. No ja vidim da jos ne koristis flapsove, samim tim i kocnice, KRAJNJE JE VREME DA PROGRAMIRAS STANICU!
Meni je ostao jedan rezervni spiner sa adapterom za Cularisa ako ti treba.
poz
marko:
Ne uzbudjujes se Shelle molim te, sto kaze Magic, elapor se lako `opravlja`.
magic:
Shelle,
ne bih hteo da me shvatis pogresno, ali sad si pogodan za kritikovanje (sa najboljom namerom). Nasip moze biti jako nezgodan za vece jedrilice, narocito ako nemaju kocnice. Ako vetar duva duz nasipa sve je OK zato sto se ima dovoljno mesta za prilaz. Ako duva iz pravce reke ili jos gore ako duva od pravca aerodroma moze biti jako nezgodno zato sto ima jako malo mesta za sletanje i za avion a kamoli za jedrilicu (bez kocnica), moze i Gile da ti nesto kaze na tu temu. Jos gore je ako prilazis sa strane reke, onda se na samom nasipu pravi vrtog i moze jako da poremeti sletanje i napravi cudo. Sve ovo pricam iz direktnog iskustva mmmm.
Cularis je jako nezgodan bez kocnica, daje jako malo upozorenja (malo zamlati krilima) i brzo pada kao kamen. To sto si dodao gas je OK ali ocigledno prekasno i prenisko. U krajnjoj liniji, nemoj da se sekiras, za Cularisa postoji trup kao rezervni deo i kosta 35e u svaji. Upravo i taj na modelu je kupljen kao rezervni deo. Pogodi kako znam sve ono sto sam gore napisao oo)).
poz
predlog za moderatore je da "smrc" i "moja je" topic prebace u topik o Cularisu kako bi i neki buduci vlasnici mogli sve da procitaju. Uobicajeno je da se sve o jednom modelu nalazi na jednom mestu!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version