RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Multiplex Cularis
fenix:
:)aplauz (pijemo) Lijepo,lijepo.Kakva mocna ptica Cularis a tek livada (:sok:),e da nam je takva jedna u Podgorici.Ponosni vlasnik ozarenog lica :big smile Sve novo, sve fercera al' ga zato i flaja.Ponosni vlasnice mnogo uzivancije ti zelim sa ovako dobrom jedrilicom. (pijemo) Juce smo ga letjeli u PG ma nece da sleti nikako, jedna stolica treba ponosnom vlasniku i da broji sate a ne minute provedene u vazduhu ") Ne znam sasto je kupovao uopste onu drugu bateriju :_D Srecno.
bimmer:
kao sto sam i obecao....video sa prvog polijetanja... (<--)
enes:
Super video samo moj tip za u buduce.
Model nikada ne bacati previse prema uvis niti prema zemlji vec pravo i uz vetar!!!Na pocetku si imao srece da model ima snage pa je odma povukao ali ali za malo da se vrati nosem prema zemlji sa visine od 3 metra nema sanse da ga ispravis ide ko koplje u zemlju!! Opet kazem samo da motor bio slabiji bio bi to 1 i zadnji let.Mada siguran sam da si i sam to primetio.Pozdrav i srecno.
saxpg:
U pravu si Enese, model je u prvom bacanju bacen suvise uvis. Razlog je bio taj sto kod Cularisa se pomjera citav horizontalac a ja nisam bio siguran da li je dobro postavljen, tako da sam odlucio da rizikujem. Mislio sam da je bolje da ga malo prevucem jer ipak ima dosta snage (600W) nego da mi se pod gasom zabije u zemlju. Srdjan bi izvrsio harakiri na licu mjesta ne sumnjam.
Ranije sam imao prilike da vidim Cularisa samo kod Gogaleta i to sve nije ni priblizno ovom utisku. Posle malo trimovanja na dolje i udesno (ovo udesno je trebalo jer nam je iz nekog razloga pri sklapanju jedno krilo ostalo uzdignuto) ovaj Cularis leti neverovatno mirno. Uspio sam samo jednom da ga uvucem u stoling i to kada sam dao pun okret samo kormilom pravca. Hod elerona je dosta veliki tako da se izvukao sa lakocom iz toga.
Dule, video je fenomenalan !!!
fenix:
Dule majstore (pijemo) al' si ga docarao kao da sam bio tamo.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version