RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

Multiplex Cularis

<< < (13/19) > >>

bimmer:
oooooooooooooooooooo (:sok:) (:sok:) (:sok:) (:sok:)
vidji vidji, kumara nista se ne hvalis, neko si novo perije nabacio  :)aplauz
ih jedva cekam da ga vidim u nedelju.... a mozda i ranije... neko lemljenje si pomenuo mmmm

magic:
Posto sam imao Cularisa mogu samo da vam kazem da za to sto mu vi radite uopste nije pravljen. No svako moze da se igra sa svojim igrackama kako on hoce  lol.

Ako volite brze igracke razmisljam o prodaji mog Ion-a pa se javnite, a ja odo' da gledam neke jos ludje ptice  (:sok:) ...

poz

ak:
Throttle sam mu stavio na levi VR potencimetar (slider) na stanici (Futaba 9C super), a inace throttle stick za butterfly (crow/airbrake).
Umixovao sam dodatno i butterfly-to-elevator (malo elevator-a kad se aktivira butterfly), aileron-to-flap (flapsovi prate sa 50% ailerone).
Na trostepenom switchu umixovan start offset (flapsovi i aileroni malo dole zbog boljeg "lift-a" sa malo elevator-a) i speed offset (flapsovi i aileroni malo gore sa malo elevator-a). Ostao jos aileron-to-rudder :)

@SERHIO
Ja ocekujem par dobrih penjanja sa ovom baterijom, i uz pomoc termala ima da se leti.
Posto ce verovatno i da posluzi kao FPV platforma, u njega mogu da stanu i dve 3S1P 2200mAh paralelno za malo duzi let i za napajanje ostatka opreme.
Jesi ti to prefarbao celu pticu ili si presvlacio nekom folijom? Koja joj je ukupna tezina sa baterijom sada?

@magic
nisam siguran na sta mislis?

magic:
Sa Cularisom nema obrusavanja, akrobacija i bilo cega iole ozbiljnijeg jer struktura modela takve stvari jednostavno ne trpi. Ovo je otprlike granica za penaste materijale po pitanju velicine modela. Eto na to sam mislio. A pominjao sam Ion zato sto sa njim moze da se radi sve od akrobacija a i da se jedri podjednako dobro kao i sa Cularisom. Meni je u medjuvremenu zapalo za oko nesto drugo, zasta sam upravo skupio i svu potrebnu opremu pa ce Ion biti visak ...

poz

ak:

--- Quote from: magic on February 11, 2011, 04:42:41 PM ---Sa Cularisom nema obrusavanja, akrobacija i bilo cega iole ozbiljnijeg jer struktura modela takve stvari jednostavno ne trpi. Ovo je otprlike granica za penaste materijale po pitanju velicine modela. Eto na to sam mislio. A pominjao sam Ion zato sto sa njim moze da se radi sve od akrobacija a i da se jedri podjednako dobro kao i sa Cularisom. Meni je u medjuvremenu zapalo za oko nesto drugo, zasta sam upravo skupio i svu potrebnu opremu pa ce Ion biti visak ...

poz

--- End quote ---
Mislim da si pogresno razumeo (ako si mislio na mene), ali meni akrobacije sa ovim model i nisu namera, za to mi vrlo dobro sluzi MPX Blizzard.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version