RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

Multiplex Cularis

<< < (14/19) > >>

saxpg:
Slazem se sa Magicom, mada mogu da dodam da Serhio svog Cularisa koristi bas u granicama mogucnosti. Na njemu je maltene naucio da leti i ako neko bude od Serhia kupovao ovaj model da zna da mu je garant vracana kilometraza na brojcaniku. Ja pokusavam ovih dana da ga ubijedim da je vrijeme da zaboravi na pjenaste materijale ali mi nesto slabo ide. Nego Magic, posalji na PM cenu za Ion-a, cisto da imamo u vidu.

bimmer:
nismo znali ali smo naucili da Cularis ne moze da podnese velika opterecenja, ali eeeeeeeeeeeeeeeeeeej da vam je znati sta je sve ovaj model istrpio i prezivio, a jos leti,  (res) (res) (res) (res) (res)

fenix:
Serhio  (:sok:) al' se  (work) pa da, proljece na pomolu malo boja da se nabaci  :big smile  dosta je bio u ovoj snijeznoj varijanti.

SERHIO:
Pozdrav ......
Ak , Cularis je presvucen oracal folijom , nije uradjeno "onako" , vec je polomljen a onda je bio prepun oziljaka , pisao sam na ovom topicu sta sam uradio sa njim ......... svaka skola se placa ......izvagat cu ga pa ti saljem odg... pozdrav .
Sax ne pricaj puno  ;namig

Cularis je odlican termicar samo sto ga ja kako Sax rece koristim za raznorazne  egzibicije , sad je za potpuno opusteno zezanje jer mu se tesko nesto moze dogoditi sto vec nije  :sljus sto kaze Fenix "olivadjen je"  ;namig

Jedan od letova sa you tube-a gdje se moze vidjeti da itekako moze da trpi  :jaki:  - obratiti paznju od treceg minuta i NE POKUSAVATI KOD KUCE  lol  DODUSE VELIKA POMOC JE I VJETAR KOJI PUMPA KAO LUUUUUD ODOZDO  ;namig

http://www.youtube.com/user/Flysammy#p/u/9/uCdSDg9B5HM

Dobro kaze Magic , na granici je , zato i ima svu onu "skalameriju" od karbona u krilima ali i pored toga krilima mase kao ptica  :_D

ak:
Aaaa,da , da, da, video sam vec taj video.
Da mi je takav slope u okolini Beograda ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version