RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

Multiplex Cularis

<< < (18/19) > >>

SERHIO:
E pa drugovi modelari , ako do sad nijeste znali da postoju veza izmedju macke i glajdera od "pjene" , znajte. Macka kazu ima 9 zivota , a Cularis ce kako mi se cini po 4. put da se vine u visine ..... nakon sto smo ga se odrekli , oplakali ga i krenuli da ga pokopamo ... (--<<--) nesto me je  ")

Meni je zaista bilo tesko da se odvojim na ovakav nacin od svog prvog modela , tako da sam zasukao rukave ... Ono sto je izvjesno je da ce letjeti ponovo , ali kako i na sta ce da lici ...Od toga zavisi dal ce da sluzi za slope obuku , pa mozda ponovimo pricu ili samo za povremeno jedrenje kad se prasina skupi na krilima ...svakako nije vise za koristenje pred publikom  lol
Ko ce ga znati sta ce ispasti do kraja remonta ....   Evo malo  slicisa da isprate pricu ......

Uploaded with ImageShack.us

I nakon malo slikanja , krecem u akciju krpljenja .... grozan je  :big smile

Sta reci , zivio stiropor i svi njegovi rodjaci ... (pijemo)

Toliko za sad .... Pozdrav....

bimmer:
Bravo kumara bravo, eto ga Cularis na reanimaciju.... :)aplauz

saxpg:
Mislim... sta reci! Svaka cast. Bas je bio otpisan.

SERHIO:
MERHABA

Kad malo razmislim , bas mi ovo malo modelarenja prija , stislo sa svake strane  ,pa taman da glavu odmorim od svega ... mada ipak bih ja radje da sam to na neki drugi nacin odradio.

Kako bi ono za padanje i ustajanje  ???  -Poslovica  ")

Nego Fenixe izvini al sva je prilika da ce ti Cularis preuzeti NIK  lol

Veceras se malo na brzinu spustih u podrim .... palo je brzo presvlacenje trupa , bijelom folijom , ali ovog puta bez mnogo truda oko toga kako ce da izgleda... Uz to sam se sam natezao s folijom , pa povuci - potegni .... Na kraju se iz komadica odradilo ....

BUYURUN Pics .....

MASHALLA !!!
Ah sta mi rade ovi turski serijali na domacim tv stanicama  oo)) lol :_D

Onda se bacih na servis motora ... Ne slikah osovinu motora ,  koja je ostala na klemi ,  sa koje su elise podsisane na nulu ...(full gas prilikom udara) Na komadu osovine koja je odletjela sa klemom osatao je jedan lezaj motora ....

Nakon sto sam zamijenio osovinu i stavio nove elise isprobao sam (RX , ESC , MOTOR ) sve radi . Stavio sam elise na staru klemu , cini mi se da ima malo odstupanja od idealnog na malom gasu... Vidjet cemo dali da je mijenjam jer jedna koju imam u rezervi je nesto kraca pa ne znam da li ce odgovarati ...

Tolikio za sad , kabina i krila , nakon rjesavanja pitanja nedostajuce vinglete koja se natapa prolecnom kisom u nekom žbunu na padini planine , eh ZAPALILA SE ZAJEDNO  SA NJIM !!!
 ;D

fenix:
Rekoh ja vaskrsnu  :)aplauz (pijemo) dobro je ispegla ima da se hvataju vazdusne struje  oo))

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version