RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Gde u bg-u da kupim hughes 300 ?

(1/3) > >>

powersasa:

i zanima me koji je ovo helis ?

Nalazim se u bg-u

Hvala na odgovorima ;)

doajen:
Novi Beograd, novi MERKATOR, prodavnica TURBO LIMAC (kod samoposluga restorana, suprotna strana od crkve)

OFFY, prodavnica decjih igracaka , na samom autoputu (ne bas na voznoj traci malo gore, na bregu), prilaz preko puta hale sportova (nove) ili na mestu grcke pijace. Desna strana autoputa u pravcu "Nis"

doajen:
Hughes-a 300, sam video kod, izvini, nisam bas siguran,  IDEA-e ili RODE, Megastor-ova, takodje na Novom Beogradu,  iza vertikalno postavljenog pravog "ORLA".Ako ovo proglase reklamom, onda greh na tvoju dusu! U mojoj nema vise mesta, pregresan sam!

powersasa:
Znam gde se sve to nalazi nego me zanima ta prodavnica turbo lima.. jeli se ona nalazu unutar novog Merkatora ? Koliko sam ja razumeo da :)

U merkatoru, sad sam nasao na netu. Tnx ;)

Hvala vam na odgovorima :) (<--)

Gledao samu onoj radnji na sajmu sto sse nalazi u onom prostoru sto spaja hale, ali oni imaju neko od stiropola i neki bzv plasticni :)

jrlotpi:
Turbo limac je Hrvatska firma na nasem trzistu,a imate sve to u domacoj firmi DexiCo u Delta sitiju i u Sava centru ima dosta stvari za modelare cak i setova za AIRBrush treba tamo svratiti i pogledati.
Kupujmo kod domacih sto bi Ameri rekli.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version